Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8993
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    stefieli6977

• Последни мнения

• Понеже се навърши година от смъртта му и ми излизат доста постове за него в момента, досега гледах / слушах негови парчета в Ютуб и ще представя един клип, в който, признавам си, такава публика не съм виждала досега. Хареса ми много, между другото. Той не е от певците които познавам или съм слушала музиката му. Знам само, че почина миналата година. Но сега като слушах, не мога да си кривя душата, пее добре и има хубава музика.   И нещо ново. „Wheesung Tribute x MBC It's Live“ е безплатен концерт, организиран в памет на първата годишнина от смъртта на Wheesung, събрал Mighty Mouth и колегите им артисти K.Will, Solji, Bang Yedam, Alli, Na Yon Kwon, Solji, Jo JazzPark Hye Won (HYNN) и Jung In. Те представиха живо изпълнение на известните песни на Wheesung, преработени в банда версии, подарявайки на феновете специални спомени и резонанс. „Wheesung Tribute x MBC It's Live“ ще бъде пуснат на 20 март чрез YouTube  канала „It's Live“. Май ще бъде издадена и песен със същото име. Ще видим.
    • Еее, то дошъл денят. Новият албум на групата излезе днес, цък в музикалните платформи. Да видим и видеото към заглавното им парче "Unique".   И веднага с поява в музикалните предавания, като днес те са взели участие в MCountdown, където за пръв път представиха новата песен.    
    • Едва след като прочетох последните постове разбрах колко специална група са Big Ocean. Не само защото правят революция в кпоп-а(и не само),  а защото влагат толкова много смисъл и значение в музиката си. Аз бях casual фен. Слушала съм повечето им клипове и може би едно две от живите изпълнения. Хареса ми идеята, но общо взето знаех изключително малко. Но сега интересът ми се увеличи и смятам да чуя цялата дискография и съм сигурна, че ще ми хареса. Няма как толкова много искреност да не роди прекрасно изкуство.    Последното интервю някак ме развълнува и докосна. Беше толкова истинско и различно от обичайните донякъде лустросани интервюта. Да видиш уязвимостта на артист толкова открито поставена е рядкост.     Благодаря на @skofiild за превода на всички материали и за така добре съставената тема. Това е изключтелен труд   И аз се надявам момчетата да получат много голямо признание, защото го заслужават. А феновете им да почувстват искренноста и любовта, с която творят музика за тях.     Да пусна и performance клипа на последната им заглавна песен One man army цък
  • Създай нов...