Jump to content

cvetii777

Потребители
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно cvetii777

  • Рожден ден 04/18/1999

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Varna
  • Любими сериали
    Доста саааа

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cvetii777's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

13

Обществена Репутация

  1. Кога се качват новите епизоди с бг субтитри??
  2. Само при мен ли не ми се отварят субтитрите и не мога да ги добавя към епизода :'(
  3. Омг...... изревах си душичкатаааа ....неее, накрая като заговориха за края на новелата му, осъзнах, че това ще е последният епизод...ох беше толкова сладко и така прекрасно заснето, последната сцена с приказките беше забавно и так пленително ;-; плачаа и на всичкото отгоре толкова Таекоок вайбс...съвсем ме удари в сърцето. Много хубав сериал, Благодаря за превода!!!
  4. И аз последните епове едва ги гледах...един епизод на няколко дена докато го изгледам целия...но 16ти еп ми отвя главата...беше си брутално и сега 2ри сезон ще има ли??
  5. Kyaaa Супер е сладкотоо, играят толкова естествено, карат сърчицето ми... doki doki suru много е интересно и добре направен сериала, жалко, че са само по 30 минуткии ;--; но всичко хубаво си има край, хаха..С нетърпение очаквам и другите епизодии. Благодаря за преводчето!!! <3
  6. защо всички си мислят, че като някой зададе такъв въпрос се оплаква? Питам просто, пък и съм нова в групата, тези неща не знам от къде да ги проверя..
  7. Защо спряхте да го превеждате само на мен ли ми беше много интересно... и нямам търпение да рабера какво се случва по нататък.
  8. Само при мен ли не се теглят субтитрите и никъде го няма с бг суб :'(
  9. Уникално... Определено е един от най-любимите ми сериали вече.. Толкова въздействащ, буквално им усещах болката, плаках с тях, смеех се. Прекрасно играят и най- хубавото от всичко е че и в реалния живот са заедно. Сродни душички, от далече се усеща химията между тях. Изгледах и 2та сезона за седмица, толкова те завлича, че не можеш да спреш, хаха. Напълниха сърчицето ми с толкова любов и радост, и още по-хубавото е че все едно не е свършил сериала, защото има толкова предавания с тях. Нямам търпение за спешъл епизода, надявам се скоро да излезе с превод, че навсякъде има спойлери. Изключителни Благодарности!!! На хората, които го превеждаха. Не знам защо мъжката любов удря различно и се чувства.. толкова истинско, любовта няма границии.. Нашите слънчица. Отново БлагоДаРяяя!!! <3 <3 <3
  10. Нямам търпениееее да качите и последните 2 епизода..друго си е с български превооод ;-; през 5 мин проверявам. Много Благодарииим за труда и отделеното време!
×
×
  • Създай нов...