Минах се. В средата на седмицата видях, че неземните вещици са изкарали осем епизода. Планирах за останалите четири да ползвам английските. Ама снощи ми свършиха, направих проверка на subsunacs и се оказа, че оня ден качили още два. Викам, хубаво, ще е на хубавкото още две серии. Най-после днес десета серийка свършва, както очакваме от първа общо взето. Надяваме се всички да не е брат'чеда Клиф, защото вече имаше един в сериала. И преди малко въодушевен се затичах към Kisskh.la, бързо посягам към търсачката, трепетно посягам към първия резултат, който се появи неочаквано бързо и… последните две серии не били излезли. Аз си мислех, че като е на проклетниците от Netflix, всичко е излязло накуп, единственото хубаво в нея. Нъцки. Сега ще чакам до другата седмица.
Препоръчвам ето този сайт за онлайн доставки - над 25 евро доставката е безплатна и повечето неща са на много добри цени. Регистрирайте се и ще ви пратят код за първа поръчка и след това направете такава.
https://justasia.bg
Хахахахха. Разбирам те. Ама и аз мисля, че песента не е нищо особено. Ако ще има две "nn" трябва да се постарае повече.
Чакаме да видим ще има ли нов албум и нещо по-атрактивно.