Нарушили всевъзможни закони на Япония и САЩ, обаче никой не ги хваща. Всички якудза се бояли от американските затвори, но досега не съм чувала якудза да излежават присъди там.
Еха! Джейк получи доказателство, че в американското посолство има съучастник на Тозава. Как иначе ще прелети света необезпокояван.
Сато победи Хаяма, но това няма да спре Тозава. Той си назначи собствен премиер. Мислех, че жена му ще го сложи на място, но и тя не успява да се справи.
Ау! Саманта удари Ямапи!
Току-що изгледах сериала,ми какво да ви кажа много ми хареса. На повечето случаи се забавлявах с разрешаването им. Господин Шин е просто страхотен и невероятен. Още от докторския сериал ми е любимец. Този сериал си имаше от всичко по малко и драма и екшън и комедия,просто много обожавам такива сериали. А последната сцена от последния епизод беше върхът, когато се появи новият служител и разбра кой е господин Шин. А усмивката му беше един път. А когато го изгледах ми се искаше да има и още и още и още и още. Забравих да кажа че хакерчето беше номер едно. Благодаря ви за сериалчето.