Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8985
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Di.

• Последни мнения

• След финала ....... Наистина красива приказка за любовта - на главната двойка. Много впечатляващ и силно изграден мъжки главен герой. Красиви, талантливи и харизматични актьори в главните роли със страхотна химия помежду си. Те двамата и като персонажи, и като актьорска игра заедно със сладкия мъник са най-запомнящата се част от сериала за мен, особено главния, А след тях 10те мили прасковени цветчета и четвъртия брат. Макар и сред лошковците ми привлече вниманието младия крал на духовете. Интересен персонаж. Много нежна песен в началото на всяка серия, успокояваща, завладяваща, звучаща като приказка. Що се отнася до втората двойка там само началото беше мило, сладко и красиво. Колкото повече задълбаваха в изразяването на чувствата на малката принцеса, толкова по-досадна я показваха. Пълна загадка е защо сценаристите са я създали не по-малко обсебваща и лепкава  от злодейките. Да, никому не навреди, освен на себе си и на любимия си, но се превърна в дразнеща натрапница, което само в сериал може да мине за голяма любов. В реалния живот това си е направо тормоз. Но иначе също красиви актьори, които докосват с играта си и стоят много добре един до друг. Част от сериите изгледах на един дъх, други на почивки, но като дръпна чертата не съжалявам за отделеното време. Има сериали и филми, които забавляват в някаква степен, но след финалните кадри не оставят отпечатък. Този не е от тях. Историята на главната двойка докосва и е от тези, които не се забравят.  
    • С бг субтитри едва ли има. Аз много харесвам Yowamushi Pedal , понеже съм фен на мюзикълите и серийната версия. Рен участва в игралния филм. Много му отива ролята. За мен най-доброто му филмово участие е това. От дорамите съм го гледала в сериите със Сузу Хиросе. 
    • Изгледах съвсем малко от първи епизод и не смятам да продължавам.  Не знам как е Джи Су като певица, защото не следя тази група, но като актриса има доста дълъг път да извърви. И все пак трябва да се отбележи, че има значително израстване след Snowdrop.  Не доумявам как Со Ин Гук и И Су Хьок са приели да участват в този проект. Сред тях Джи Су не може да се прояви и се получава огромно разминаване.  Очевидно зад сериала стои голям бюджет и реклама. Естествено ще намери своите фенове сред блинковете, но от мен е "не". 
  • Културни прояви

• Създай нов...