Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8982
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pnsbg

• Последни мнения

• The Ogre's Bride  (鬼の花嫁)   Страна: Япония  Също известен като:The Ogre's Bride Премиера: 27 март 2026г.  Времетраене: -  Жанр: романтика, фентъзи,драма  Режисьор: Chihiro Ikeda  Субтитри: MDL   Участват: * Yoshikawa Ai като Shinonome Yuzu *  Nagase Ren като Kiriyuin Reiya Ito Kentaro като Kogetsu Yota  Kataoka Rin като Karin Hyodo Katsumi като Araki Takamichi Shiramoto Ayana като Kiyama Sakurako  Tanabe Momoko като Touko  Tanihara Nanato като Nekota Toukichi Shimada Kyusaku като Usui Ono Machiko като Kosetsu Nadeshiko   Резюме: В свят, в който аякаши и хората съжителстват, тези мистични същества са известни със своята изключителна красота и необикновени способности. Понякога те избират човешки жени за свои невести. За един аякаши неговата избраница е единствена и неповторима – щом веднъж я избере, той посвещава любовта си само на нея до края на живота си.Юзу е момиче, което никога не е получавало любов от семейството си и е живяло потиснат и самотен живот. Съдбата обаче я среща с могъщ они – същество, стоящо на върха сред аякаши. „Намерих те, моя невесто.“ Така Реия, бъдещият глава на клана на они, внезапно я избира за своя избраница. Тази неочаквана среща поставя началото на съдбоносна връзка и променя живота и на двамата по начин, който никой от тях не е очаквал.   - 
    • От няколко дни двама от тия юнаци така ме радват. Ама трябва да почна малко по отдалеч, като спомена, че на 27 юли 2025 г. започна световното турне на Hanbin, "The Last Parade", което обаче премина с концерти и през 2026 г. И тука, преди няколко дни, на 28 февруари (и 1 март) той имаше концерти в Сеул, като ще обърна внимание на първия. Тъй като тогава сред публиката бе и Jinhwan. Много ме радват. След случилото се с B.I и напускането му на групата, със сигурност е имало, а и има все още хора, които са против него и най-вероятно не искат да го виждат около другите. Но, ето че те двамата показват своето приятелство и няма нищо по-хубаво. Истинските фенове, като мен, се радват на такива моменти. И наистина много фенове се радват. Просто вижте това видео, тази усмивка, това щастие не може да се скрие, след като Jinhwan му извика "B.I Hwaiting". Той Jinhwan е посетил и първият концерт на B.I, тоя от 27 юли, и сега пак. Ех. А самият Hanbin е казал нещо от сорта на "ICONIC, dduiljunbi", каквото и да значи това, но явно е важно, защото феновете го споделят. Освен това е споделил, че до месец-два ще се запише в казармата.
    • Не знам как да го започна този пост, честно казано. Мисля си, всеки харесващ групата и момчетата, най-вероятно го е видял, а и даже да не си фен на тях специално, ако се интересуваш от Кпоп, пак няма как да не е излязло от някъде. Става въпрос за лайфа на Jungkook във Wewerse на 26 февруари. Той се е включил на живо през нощта, около 3-4 часа и лайфа е продължил към час и половина. По време на предаването Jungkook е заедно с брат си и приятел, досат е пиян, ругае, показва среден пръст и т.н. Показва един различен образ от този, който всички са свикнали да виждат. Всъщност, е голям сладур като е подпийнал. Но, там е Корея. И естествено поведението му предизвика смесени реакции. Макар, че като цяло от чуждестранните фенове със сигурност получи голяма подкрепа. Аз самия лайв не съм го гледала, но след това гледах доста клипове, особено в ТикТок, където се коментираше какво е казал и т.н. Затова сега ще споделя с помощта на тях като източници. В този лайф Jungkook казва, че е много уморен, снима, репетиции, има много отговорност, безсъние. Признава, че е пушил много преди, но е спрял. Засегнал е темата за живота на идолите, не могат да казват много неща открито, защото са постоянно наблюдавани и всяка дума може да бъде използвана срещу тях. Една от най-силните му реплики в предаването са думите му: "Хората си мислят, че ме познават, но в действителност познават частта от мен, която им е показана." Той говори за това как понякога просто иска да бъда обикновен човек, без натиска и очакванията на милиони хора. В един момент казва: "Аз също съм просто човек. Понякога искам да живея живота си както искам и да казвам това, което мисля." Jungkook също признава, че го дразни, че не може да каже много заради ограниченията на компанията. "Ако не беше компанията, щах да ви кажа всичко". Той добавя: "Просто искам да живея живота си както искам". По време на излъчването фен започна да му пише в чата да приключи излъчването, тъй като е пиян, твърде откровен, но той отговори: "Не ми казвай каво да правя". И, общо взето, това е. След известно време излъчването е премахнато от платформата Wewerse от HYBE Corporаtion. Но клипчета от него се разнасят навсякъде. Като естествено започнаха доста разгорещени дискусии онлайн. Като цяло, лично аз видях повече подкрепящи постове и коментари, защото той за пръв път е показал истинското си аз. Някои се притесняват за него и последствията от това. Предполагам ще е имало и лоши коментари, но както казах, не съм засичала и слава Богу. Не, всъщност засякох като информация в някои от постовете, че фенове са напуснали фендома, заплашили са да затворят фен страници, и т. н. Тем подобните глупости, които правят така наречените "фенове", като се случи нещо такова. А то какво всъщност се е случило? Не мисля, че е нещо лошо. Споменах по-горе, че като е пиян е голям сладур. И преди го харесвах, сега още повече. Може да е идол, но е и човек, защо да не може да сподели, ако или когато нещо му тежи. А то явно вече му е дошло доста в повече. Надявам се на две неща, да няма проблем с компанията и по-важното, той да е добре. Просто, живота на Кпоп идолите не е лек и сами виждате как повечето в един момент имат нужда от почивка заради менталното им здраве. ТикТок  ТикТок  ТикТок А тук пък как хубаво пее.
  • Културни прояви

• Създай нов...