Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8980
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    huhi

• Последни мнения

• Юя в римейк на  филм от 1983 г.  В Ryuji ще го видим като якудза. Режисьор е Нобуо Мизута Премиерата е на 30 октомври.  
    • С времето ще се ориентираш наоколо. То е нещо като mini Spybook,  ама по-добре организирано, без хаоса. Най-силните категории с най-много коментари са корейските и китайски сериали. Най-слаби са… всичко остнало. Е, японските напоследък бележат някакъв ръст. Преди почти само един потребител запълваше секциите. Силен е и раздела за корейска музика. Няма ден да не се пише в него с много дълги и много информативни коментари, което го отличава от останалите места, където обикновено просто си плямпаме, както в момента. Когато попрекалим ни трият или местят, ама аз около две години и половина съм тук, още никой не е изял банан. Най-често аз съм кандидат за това, но кой знае, какво добро съм направил в предния живот и сега съдбата ме милва и все ми се разминава.   А и още нещо прилича на Spybook. Ценят се положителните коментари. Ако нещо силно го недолюбваш по-добре не го казвай или поне не го казвай в темата му, а мимоходом някъде другаде. Някой път страстите се разгарят и трудно се озаптяват. Българи сме, Ботев го е казал за силните ни чувства.   @MarielaBN, ако имаш питанки, има раздели като „Добре дошли“, дето има теми посветени на по-честите проблеми. Ако се нуждаеш от спешен отговор, не се колебай да запиташ на ЛС някой модератор, който е на линия. Повечето са много мили каки, щом още не са ме изгонили. Има и един мъж, ама той напоследък рядко влиза. Гледа си семейството човека. Не го питах, ама май има и малки деца. Но пък, ако се интересуваш от Bitcoin, си отдели около седмица, ще ти обясни всичко най-подробно. Това му е любимата тема, професията му май е нещо свързана с финансови консултации.   Успех!
    • Благодаря за приема и приветствието! Аз тъкмо се бях окичила с мартеници и що да видя на екрана канап направен от мартеница, а знам че гледам сериал, не новини. Това е първият ми отговор тук. Радвам се, че се регистрирах. За сега, едно виртуално наздраве 
  • Културни прояви

• Създай нов...