Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8971
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    StasVas

• Последни мнения

• Да, СМ започват "soft lauching", както феновете го наричат или с други думи да тестват почвата за завръщането на Кий. Тук там някой го споменава поименно - онзи ден Рьо (NCT WISH) в лайф спомена нещо за Кибум, да, продуцент каза, че започнали да записват, честитки, но най-вече - пускат физически албум на концерта "2025 SHINee World VII [E.S.S.A.Y] (Every Stage Shines Around You)]" от май миналата година.  Отделно в Weverse за членове са качили видео зад кулисите на фотосесията за мембършипа.   Та на фона на това очаквам към април-май Кий да се завърне. Не шумно и граниозно, но мъдро и точно за годишнината на групата. Дано!     Минхо гостува в предаването на своя приятел Чангмин (TVXQ). Много ми харесва тяхното приятелство и е хубаво, че все по-често ни позволяват да надникнем и да ги видим заедно. "[SUB] 너무 가까운 직원이 들어왔다 [덮밥집 EP.11 샤이니 민호]"     Ето и трейлър на албума на Оню 'TOUGH LOVE'. Песните вътре са пет на брой и Джинки взема участие в написването им. Браво!     По отношение на Темин аз също не съм изненадана, просто очаквах да е по-натам във времето. Следя отблизо ONEHUNDRED и съответно надавам око и на случващото се около BPM. Още от първия път в който хакнаха канала на Темин, после с новината, че техен мениджър е продал на мутри информация за артисти на компанията вкл. Темин, мине се през нискобюджетните видеа и се стигне най-вече до качеството на издадената музика. Каквато е и "Sexy In The Air" например, чието изпълнение за Amazon Music presents: In the Paint са качили в канала му в You Tube.   Феновете може да не се съгласят, разбирам ги, но за мен тази песен е бледо копие, някакъв миш-маш от старите му парчета. "Veil" ми харесва повече, макар да е в същия стил. Надявам се да намери ново място, където не само ще му организират турнета заради стара слава, а ще му помогнат да расте музикално, без да разчита само на "Move" или "Criminal" напр., защото Темин заслужава и може още много.  За компанията към която ще се присъедини съм съгласна, че трябва да е голяма - той не набира тепърва слава, не гради кариера. Има всичко, постигнал е много, трябва му ресурс и платформа, която да го държи горе и да му помага да продължи да свети. Разбира се, бих се радвала да си договори страхотни условия и да се върне в СМ, но не знам, нещо не ми се вярва. Не ми се иска да работи с И Су-ман, защото колкото и гениална да беше визията и музиката на/чрез LSM, текущите песни, които излизат от A20 са далеч от впечатляващи. Отделно от това той е пълен автократ и именно човекът, който ограничаваше както самия Темин, така и останалите СМ артисти да не израстват твърде много. Лична компания би била наистина голям залък, но с добри партньори мисля, че ще успее, пък и няма да има какво да го спира да се колаборира със СМ артистите, SHINee или с когото си иска. Ще видим.   
    • Ще оглави журито на кинофестивала в Кан – той е първият кореец, на когото дават тази отговорна задача.
    • 26.02.26,"EXO достигат за 8-ми път милион продадени копия с „REVERXE“, доказвайки, че царуването им далеч не е приключило" EXO ГО НАПРАВИХА ОТНОВО! Осмият албум на групата - 'REVERXE', издаден на 19 януари, официално надмина 1 млн. продажби към сутринта на 26-ти – отбелязвайки осмия им албум с милион продадени копия. От първия си милион-продаден албум, 'XOXO (Kiss & Hug)' през 2013 г. до днес, EXO постоянно изграждат изключително наследство, затвърждавайки несравнимия си статус в к-попа. Но числата не спират дотук. 'REVERXE' доминираха класациите по целия свят, достигайки номер 1 в # iTunes Top Albums в 48 региона. В Китай албумът оглави седмичните к-попp класации на пет платформи на Tencent Music, осигури си №1 в седмичната дигитална класация за албуми на QQ Music и спечели престижния сертификат „Triple Platinum“ на платформата. Албумът също така зае първо място в седмичните световни и албумни класации на Hanteo Chart и оглави месечната класация за Retail Albums на Circle Chart. Заглавната песен "Crown" допълнително засили инерцията. Демонстрирайки характерното за EXO изпълнение в „SMP стил“ и мощна музикална идентичност, песента триумфира в пет големи музикални шоута отбелязвайки грандиозен шлем от победи. Празнични колаборации добавиха към вълнението, включително мащабно събитие в търговски център с The Hyundai Seoul и QQ Music, и двете от които привлякоха ентусиазирани тълпи. С поглед напред, EXO ще се срещнат с фенове лично, когато стартират шестото си самостоятелно концертно турне, EXO PLANET #6 – EXhOrizon. Сеулският етап се провежда от 10 до 12 април в KSPO DOME в Олимпийския парк, обещавайки още една незабравима глава от непрекъснато разрастващото се пътуване на групата. Осем милиона продавачи - и короната на EXO все още блести ярко." HelloKpop     Но не само ние - феновете, оценяваме албума. Статия в Newsis с ревю на албума.  "След като положиха основите на светогледа в к-попа с нетрадиционната концепция за „външна планета от Слънчевата система“ през 2012 г., те отново се завърнаха към корените си чрез наскоро издадения си 8-ми пълнометражен албум „REVERXE“. Това не е просто завръщане към миналото. „X“, използван вместо „S“ в заглавието на албума, символизира идентичността на EXO и точката, където техните разпръснати суперсили и спомени се сливат в „истина“. Като поколение 2.5, те отвориха вратата към K-pop от 3-то поколение, златната ера на к-попа, и сега, в рамките на огромните стени, които изградиха, обявяват „нов свят“ по най-зрял начин. ...Акцентът на този албум определено е заглавната песен „Crown“. Хеви метъл китарни рифове рязко проникват в тежестта на трап барабаните от Атланта, а EDM синтезатори запълват празнините, за да завършат непознатия, но мощен жанр „хард денс“. „Crown“ не е символ на власт, а по-скоро „ценност, която трябва да бъде защитена“. Вместо да носиш желана корона на главата си, искреното желание самият ти да станеш корона за любимия и да понесеш нейната тежест е въплътено чрез уникално мощните вокали на EXO. ...Последната песен, „I'm Home“, е перфектният завършек на това пътешествие. Оставяйки настрана бляскавите суперсили и грандиозните мирогледи, тази поп балада пее за „щастието да бъдем отново заедно с тези, които обичаме“. Тя подсказва, че крайната дестинация на мирогледа, който EXO толкова яростно са доказали през всички обрати, са в крайна сметка „хората до теб“, тоест EXO-L. Това е най-топлата песен за завръщане, която само тези, които наистина разбират тежестта на скръбта, могат да пеят."     На 04.03 стартира поредния сезон на шоуто "EXO LADDER". Пуснаха индивидуални тийзъри, общ такъв.    Качиха и няколко готини снимки на членовете.     Това пък ме разсмя. D.O. не само че участва в концертите SMTOWN във Фукуока и Банкок, но и се снима сред участнциите в няколко "см-линии". С Айрин и Шотаро от RIIZE. Общото между тях е отличната им танцова изолация или както се казва там онова движение.    С Минхо (SHINee), Хендери (WayV), Джемин (NCT DREAM) и сладката Кармен от Nearst2Hearts. Да, познахте, всички те са известни с големите си очи.    Тук пък е с Тейонг (NCT 127), Джехи (NCT WISH), Ренджун (NCT DREAM) и отново малките от H2H - Ей-на и Кармен. Още не съм разгадала какво ги обединява, освен, че са супер готини всичките.     Лей се изявява с неочаквана роля - ще е продуцент на третият мини алум на к-поп групата NouerA 'POP IT LIKE'. Интересно. Изт. TENASIA   Ишинг с интервю за Esquire India със заглавие "Лей Джанг и Кралят на маймуните в него. Поп иконата говори за митология, музика и защо самоувереността е неоспорима". "Лей е известен почти половината от живота си - от дебюта си с EXO през 2012 г. до това да стане един от първите китайски идоли, които върнаха доверието в к-поп индустрията обратно в континенталната част на страната. „Това е отборна победа“, казва той без заобикалки.   А днес ни зарадва и кратък откъс от нова песен.   Ех, EXO, EXО... EXO и разкошната песен "Flatline".  
  • Културни прояви

• Създай нов...