-
Кой е онлайн 15 Потребители, 1 Анонимен, 223 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От bealonenomore · Отговорено
Ще оглави журито на кинофестивала в Кан – той е първият кореец, на когото дават тази отговорна задача. -
От kandala · Отговорено
26.02.26,"EXO достигат за 8-ми път милион продадени копия с „REVERXE“, доказвайки, че царуването им далеч не е приключило" EXO ГО НАПРАВИХА ОТНОВО! Осмият албум на групата - 'REVERXE', издаден на 19 януари, официално надмина 1 млн. продажби към сутринта на 26-ти – отбелязвайки осмия им албум с милион продадени копия. От първия си милион-продаден албум, 'XOXO (Kiss & Hug)' през 2013 г. до днес, EXO постоянно изграждат изключително наследство, затвърждавайки несравнимия си статус в к-попа. Но числата не спират дотук. 'REVERXE' доминираха класациите по целия свят, достигайки номер 1 в # iTunes Top Albums в 48 региона. В Китай албумът оглави седмичните к-попp класации на пет платформи на Tencent Music, осигури си №1 в седмичната дигитална класация за албуми на QQ Music и спечели престижния сертификат „Triple Platinum“ на платформата. Албумът също така зае първо място в седмичните световни и албумни класации на Hanteo Chart и оглави месечната класация за Retail Albums на Circle Chart. Заглавната песен "Crown" допълнително засили инерцията. Демонстрирайки характерното за EXO изпълнение в „SMP стил“ и мощна музикална идентичност, песента триумфира в пет големи музикални шоута отбелязвайки грандиозен шлем от победи. Празнични колаборации добавиха към вълнението, включително мащабно събитие в търговски център с The Hyundai Seoul и QQ Music, и двете от които привлякоха ентусиазирани тълпи. С поглед напред, EXO ще се срещнат с фенове лично, когато стартират шестото си самостоятелно концертно турне, EXO PLANET #6 – EXhOrizon. Сеулският етап се провежда от 10 до 12 април в KSPO DOME в Олимпийския парк, обещавайки още една незабравима глава от непрекъснато разрастващото се пътуване на групата. Осем милиона продавачи - и короната на EXO все още блести ярко." HelloKpop Но не само ние - феновете, оценяваме албума. Статия в Newsis с ревю на албума. "След като положиха основите на светогледа в к-попа с нетрадиционната концепция за „външна планета от Слънчевата система“ през 2012 г., те отново се завърнаха към корените си чрез наскоро издадения си 8-ми пълнометражен албум „REVERXE“. Това не е просто завръщане към миналото. „X“, използван вместо „S“ в заглавието на албума, символизира идентичността на EXO и точката, където техните разпръснати суперсили и спомени се сливат в „истина“. Като поколение 2.5, те отвориха вратата към K-pop от 3-то поколение, златната ера на к-попа, и сега, в рамките на огромните стени, които изградиха, обявяват „нов свят“ по най-зрял начин. ...Акцентът на този албум определено е заглавната песен „Crown“. Хеви метъл китарни рифове рязко проникват в тежестта на трап барабаните от Атланта, а EDM синтезатори запълват празнините, за да завършат непознатия, но мощен жанр „хард денс“. „Crown“ не е символ на власт, а по-скоро „ценност, която трябва да бъде защитена“. Вместо да носиш желана корона на главата си, искреното желание самият ти да станеш корона за любимия и да понесеш нейната тежест е въплътено чрез уникално мощните вокали на EXO. ...Последната песен, „I'm Home“, е перфектният завършек на това пътешествие. Оставяйки настрана бляскавите суперсили и грандиозните мирогледи, тази поп балада пее за „щастието да бъдем отново заедно с тези, които обичаме“. Тя подсказва, че крайната дестинация на мирогледа, който EXO толкова яростно са доказали през всички обрати, са в крайна сметка „хората до теб“, тоест EXO-L. Това е най-топлата песен за завръщане, която само тези, които наистина разбират тежестта на скръбта, могат да пеят." На 04.03 стартира поредния сезон на шоуто "EXO LADDER". Пуснаха индивидуални тийзъри, общ такъв. Качиха и няколко готини снимки на членовете. Това пък ме разсмя. D.O. не само че участва в концертите SMTOWN във Фукуока и Банкок, но и се снима сред участнциите в няколко "см-линии". С Айрин и Шотаро от RIIZE. Общото между тях е отличната им танцова изолация или както се казва там онова движение. С Минхо (SHINee), Хендери (WayV), Джемин (NCT DREAM) и сладката Кармен от Nearst2Hearts. Да, познахте, всички те са известни с големите си очи. Тук пък е с Тейонг (NCT 127), Джехи (NCT WISH), Ренджун (NCT DREAM) и отново малките от H2H - Ей-на и Кармен. Още не съм разгадала какво ги обединява, освен, че са супер готини всичките. Лей се изявява с неочаквана роля - ще е продуцент на третият мини алум на к-поп групата NouerA 'POP IT LIKE'. Интересно. Изт. TENASIA Ишинг с интервю за Esquire India със заглавие "Лей Джанг и Кралят на маймуните в него. Поп иконата говори за митология, музика и защо самоувереността е неоспорима". "Лей е известен почти половината от живота си - от дебюта си с EXO през 2012 г. до това да стане един от първите китайски идоли, които върнаха доверието в к-поп индустрията обратно в континенталната част на страната. „Това е отборна победа“, казва той без заобикалки. А днес ни зарадва и кратък откъс от нова песен. Ех, EXO, EXО... EXO и разкошната песен "Flatline". -
От lastella · Отговорено
Новините за Темин ме изненада... донякъде. Статиите за OneHundred бяха повече от 1 месеци наред и нямаше сякаш опровержение от артистите, само компанията издрънка някакви дежурни приказки. Тъжно ми е, че е в това положение, защото без компания доста неща са трудни. Той е многогодишен артист с много познания, но не може да прави всичко сам, дори законово. Предположението ми защо не е дочакал повече са няколко, първо новия албум. Каза, че вече има подготвени ен знам 30-40 песни и избира кои да влязат. Отделно сега си спомням, че четох нещо, че все още не е решил сетлиста за Coachella или концепцията за сетлиста. Според мен иска да пусне там нова песен, не е прецедент те Shinee го правят често. Отделно ако продължава да стои в компания, която не плаща и вече му дължи 700 000 USD, то само ще се увеличи задлъжнялостта, а не виждам изгледи да му платят. Предполагам колко нерви му е струвало да знае, че нещо не е наред посредата на турне, активности в САЩ и да трябва дори да плати на хората, с които работи от собствения си джоб. Парите са едно нещо, но самото притеснение, какво ще стане ако тези хора откажат да работят, той е зависим от екипа си като всеки друг. Не съм и крайно изненадана от развоя на нещата, защото някак социалните му мрежи бяха тихи. Знам, че в Bubble е по-активен, но нямаше много неща в Yutube, Instagram, никакви Behind the scene, Vlogging. Той не е много по тея изяви, но знае, че феновете му искат да го видят и очакват някакви дори кратки включвания. Какво е бъдещето и какво е решил наистина не знам. Много ми е трудно да прогнозирам какви бизнес съвети е получил и какво мисли самия той. Той няма нужда от платформа, която да го развива, знае перфектно какво иска, нуждае се само от хора, които да му помогнат да го осъществи. Затова създаването на собствен лейбъл ми звучи много нереално. Не че няма да се справи, но това изисква да вложи ужасноо много време и енергия в бизнес. Да наемеш правилните хора, с които да имате единомислие, да им вярваш и да ги оставиш да ръководят бизнеса и кариерата ти е не толкова лесно, колкото звучи. Няма идеални компании и лейбъли, едни са зле в едно, други в друго. Общо взето не мога да кажа кое ще е "по-добре", той познава индустрията и има по - дълбок поглед. Вярвам на преценката му и се възхищавам на смелостта му. Той отдавна не е малкото 14годишно хлапе от "Replay". Бори се за мечите си, работи усърдно за целите си и търси най - добрия начин. Но в живота трябва и късмет, затова му пожелавам да има късмет със следващата компания и дано те оценят какъв диамант ще имат. Надявам се да бъде и вдъхновение и пример за останалите айдъли, да не се примиряват с лоши условия, защото ако не правиш нищо, компанията е бизнес - ще те изцеди за пари и ще те захвърли. Брутално е, но това е капитализъм в най - дивия си вид. От друга страна Мино... 100001 сторита в късните часове от Италия. Не мога да повярвам, че той поства толкова много. Наистина съм изумена. Но толкова обичам Италия, та всичко ми беше интересно, от музеите, художник Мино, ледената пързалка, улиците, храната и еспресото. Някъде видях сравнение как преди година две, когато е бил в Рим опитвайки еспресо казва колко е горчиво , а сега го пие с наслаждение и дори на въпроса дали не иска лед, казва, че няма да се побере в малката чаша. Разбирач на еспресото е вече. А Италия толкова му подхожда. Имаше снимки от посещение в музей с черно поло и дълго палто. Много му отиват палта с тази физика. Новия му сингъл ми хареса. Усещам че Sunkissed ще е от най - слушаните ми песни за лятото. Подочух, че скоро Кибум може да се завърне от "почивката" си. Мино поствал в Bubble в 23:09 - рождения ден на Key, а той не прави нищо случайно, та ще видим. Вече наистина ми липсва и ще се радвам да започне да се появява тук и там. Интересно дали си е починал и покачил поне 2кг, че има нужда. Но като знам какъв работохолик е, сигурно е изкарал 2-3 курса по незнайно какво и още куп работа. Пак по слухове скоро Shinee ще започват записи по предстоящ албум. Продуцент или човек, които е работил с тях години наред някъде го бил споделил. Всички са много предпазливи дали пък ще излезе истина или не. Но имаме нужда от хубави новини, та се надявам скоро да чуем нещо за това. Знам, че скоро няма да е факт албума, но дори мисълта да очакваме такъв ми действа успокояващо и ме изпълва с приятно нетърпение. Липсват ми. Onew вече пуска тийзъри за предстоящия мини. Нещо романтично - секси ли изглежда или само аз го виждам така? Ако получим секси title track от него ще бъда много шокирана, това ще означава, че могат всичко да правят и да очакваме неочакваното от всеки.
-
-
Културни прояви
-
От Нова · Отговорено
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация: Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY Посочено е, че събитието е от 14ч.
-