Много жалко, че постът на @ukio беше причината да си спомня за групата и да открия, че има тема тук. Стана ми тъжно за Shinya, мир на праха му!
Едни от любимите ми песни, свързани с толкова спомени:
Втората не е точно на групата, но все пак...Поздрав за всички, които са успели да ги видят на живо!
Можеше без това, но забележи, че така и…
Това е, защото се стараят да са модерни, а такива неща има в съвремието. Но пак обилно го омазаха, така, че да не става изобщо ясно. Но ударно вкараха западното „продължаваме напред“, което лекинко не одобрявам, но кой ли ме пита. Твърде голям идеалист съм явно.
На мен специално чеболията ми е била винаги отвратителна. Вкарва турски елемент. Не мога да намеря никаква разлика между чеболията и дворцовите интриги от „историческите“ сериали. Но и това беше позамазано.
Третото, срещу което бурно недолюбвах, че пак по корейски почин, главния в началото беше „изрод в потомство“, както би се изразил Ботев. Няма такъв боклук. Да не говорим, че уж трябваше да е NPC, а по показаното, тия дето плащат са „неучастващите персонажи“, подвижните храстчета.
Но в крайна сметка и двете много лесно ги преглътнах, защото на корейските дълбини си бяха направо лекички.
Получил се е много интересен ефект да вкарат едновременно западно и корейско влияние в китайски сериал. Експеримента е успешен.
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.