Събудихме се с новината, че aespa са записали песен, колаборация с Anderson .Paak, наречена "Keychain".
Парчето е саундтрак към филма "K-Pops!", режисиран и с участието на самия Андерсън, като премиерата е в петък, 27.02. Ами супер, нова музика от aespa - винаги "за".
Както разбрахме, BLACKPINK издават дългоочаквания си албум същия ден. Интересен петък се очертава.
Видео на "Both Sides", дебютният сингъл на най-новия юнит на хоризонта - NCT JNJM.
Много е забавно, момчетата са супер отдадени на ролите, особено Джемин.
Линкове към Spotify и YouTube Music.
'BOTH SIDES' не е нещо изключително, не е и лош албум. Мисля, че е приличен дебют, като ще очаквам с интерес следващите им проекти,
Да им е честит дебюта!
Тейонг участва в канала на Хьойон (SNSD).
"Fake Kim Hyo-yeon EP.11 Специална танцова битка за Лунната Нова година (NCT Тейонг)"
клик на снимката
Най-готината новина или поне това, което ме впечатли особено много тези дни е старта на линията на бижута на Юта.
Марката се казва UnBave и ето какво казва самият той:
"Наскоро създадох марката бижута „UnBave“.
Истински съм щастлив, че мога да създавам артикули, които обичам, и да споделям с всички вас бижута, изпълнени с моите мисли.
Името и логото на марката включват изрази, които предават моята индивидуалност: „летя свободно като пеперуда“ и „освобождавам истинското си аз“.
Бижутата на UnBave са проектирани да бъдат бляскави и привличащи вниманието, така че самото носене на бижу ще подчертае вашата индивидуалност и ще завърши облеклото ви.
Бижутата ми помогнаха да се чувствам позитивно, така че се надявам да споделя с вас бижута, които „повдигат настроението ви само като ги носите“.
Надявам се много хора да ги пробват.
YUTA"
Интервю с него за Fashion Snap.
И да не си мислите, че е някаква посредствена серия? Разработил е две линии - ежедневна и луксозна, като например луксозния сет струва 1 500 Евро.
Всъщност може да разгледате сайта на марката - unbave.jp, или в ТикТок, където също има акунт.
В канала си в ЮТюб YuTube започна да качва видеа зад кулисите на тирнето си.
"[BEHIND] LIVE TOUR 2025 -PERSONA- in YOKOHAMA"
"[BEHIND]LIVE TOUR 2025 -PERSONA- NIPPON BUDOKAN #1 | ミーティング&個人リハーサル"
Тези дни пак е у дома, стартирайки промоциите на филма в който участва - "The Specials", където участва заедно с Sakuma Daisuke (Snow Man).
От днес - клик на снимката
Въобще много е активен в Япония, което ме радва, макар това да значи по-малка видимост от гледна точка на западния пазар т.е. нас.
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.