Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8969
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    dsddsd

• Последни мнения

• 에스파 са супер. Любимки са ми!  
    • Събудихме се с новината, че aespa са записали песен, колаборация с Anderson .Paak, наречена "Keychain". Парчето е саундтрак към филма "K-Pops!", режисиран и с участието на самия Андерсън, като премиерата е в петък, 27.02. Ами супер, нова музика от aespa - винаги "за".      Както разбрахме, BLACKPINK издават дългоочаквания си албум същия ден. Интересен петък се очертава.       
    • Видео на "Both Sides", дебютният сингъл на най-новия юнит на хоризонта - NCT JNJM. Много е забавно, момчетата са супер отдадени на ролите, особено Джемин.      Линкове към Spotify и YouTube Music. 'BOTH SIDES' не е нещо изключително, не е и лош албум. Мисля, че е приличен дебют, като ще очаквам с интерес следващите им проекти, Да им е честит дебюта!     Тейонг участва в канала на Хьойон (SNSD). "Fake Kim Hyo-yeon EP.11 Специална танцова битка за Лунната Нова година (NCT Тейонг)" клик на снимката     Най-готината новина или поне това, което ме впечатли особено много тези дни е старта на линията на бижута на Юта. Марката се казва UnBave и ето какво казва самият той: "Наскоро създадох марката бижута „UnBave“. Истински съм щастлив, че мога да създавам артикули, които обичам, и да споделям с всички вас бижута, изпълнени с моите мисли. Името и логото на марката включват изрази, които предават моята индивидуалност: „летя свободно като пеперуда“ и „освобождавам истинското си аз“. Бижутата на UnBave са проектирани да бъдат бляскави и привличащи вниманието, така че самото носене на бижу ще подчертае вашата индивидуалност и ще завърши облеклото ви. Бижутата ми помогнаха да се чувствам позитивно, така че се надявам да споделя с вас бижута, които „повдигат настроението ви само като ги носите“. Надявам се много хора да ги пробват. YUTA" Интервю с него за Fashion Snap.     И да не си мислите, че е някаква посредствена серия? Разработил е две линии - ежедневна и луксозна, като например луксозния сет струва 1 500 Евро. Всъщност може да разгледате сайта на марката - unbave.jp, или в ТикТок, където също има акунт.    В канала си в ЮТюб YuTube започна да качва видеа зад кулисите на тирнето си. "[BEHIND] LIVE TOUR 2025 -PERSONA- in YOKOHAMA"   "[BEHIND]LIVE TOUR 2025 -PERSONA- NIPPON BUDOKAN #1 | ミーティング&個人リハーサル"     Тези дни пак е у дома, стартирайки промоциите на филма в който участва - "The Specials", където участва заедно с Sakuma Daisuke (Snow Man). От днес - клик на снимката     Въобще много е активен в Япония, което ме радва, макар това да значи по-малка видимост от гледна точка на западния пазар т.е. нас.
  • Културни прояви

• Създай нов...