-
Кой е онлайн 1 Потребител, 0 Анонимни, 151 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Candykiller08 · Отговорено
Оххх бат Милко си е класика Във момента ако ме питаш бих споделила ,,Къде си, батко" но според мен не ѝ е мястото тука ♬ Повечето песни които знам на Милко Калайджиев са ретро,тия новите не съм толкова запозната И аз слушам чалга,но вече слушам рап,по се кефя, отколкото на чалга За кючеци слушам рядко Като бях по малка слушах повече чалга,и доста кючеци,сега не толкова, много рядко Със някои ретро чалга хитове съм запозната,ама не баш И вече по въпроса за кючеците не съм чак толкова добре запозната Питай ме някоя песен на MBT или V:RGO няма да ги объркам.
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон! Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино. Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм. Кога: 8 февруари, неделя Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен ⸻ Програма: 14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай 14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието 15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година 15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония 16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай 16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени) 16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022) ⸻ По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия. ⸻ За филма „Запали звездите“ (2022) Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения. „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки. ⸻ Очакваме Ви да споделим заедно празника! -
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
-