С една дума - абсурдно! Толкова много харесвам Джун Хо и Хе Джун и Хан На и Бюнг Чол, но това беше пълна глупост.
Сценария е прекалено нелеп. Героите са кухииии. Режисурата супер смешна. Не знам как по-меко да се изкажа.
Концепцията беше добра - супергерой, наследяващ силите си и научаващ, че за всяко нещо се плаща. До там! Останали са си само с идеята, все едно въобще не са сядали да разсъждават над сюжета. Много неща нямаха смисъл и обяснения. Сценаристите си мислеха, че може да компенсират липсата на разказване на истории, чрез множество бойни сцени и разрушения, но дори тях не ги биваше. Изглеждаха безпочвени и фалшиви. Това от една страна това искрено ме забавляваше.Крайно време е да почна да обръщам внимание преди да гледам дадена драма, на това кой я е писал и режисирал.
Яд ме е, че заложих на тази драма, защото Typhoon family ми се стори скучно и не ми се гледаше. Почва да ми омръзва от тия съвременни простотии. Това американизиране съсипва драмите, няма ли да го осъзнаят най-накрая?
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.