-
Кой е онлайн 5 Потребители, 0 Анонимни, 111 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Serina Blum · Отговорено
Ооо много интересно е това за промените в съдебната система! Сега виждам ролята на прокурора в съвсем друга светлина. Забелязала съм, че в к-драмите прокурорите винаги много натискат и гонят заподозрения до дупка – чак става натрапчиво. Но това май си е обичайно за корейския народ, защото при всеки скандал с известна личност я съсипват още преди да е минало делото и да се е доказало каквото и да е било.На мен много ми хареса сериалът, а първият епизод ми мина супер бързо – много добра игра на всички и историята е завладяваща. Аз лично го изгледах за един ден. Въпреки че нямаше превод, влязох в Netflix и го изгледах, не можах да изчакам... Гледала съм всички сезони на „От местопрестъплението“ и не виждам нищо общо; според мен беше просто закачка. Само едно нещо не можах да приема – как толкова лесно бягат от затвора тези хора! Бягат и се връщат по сто пъти без проблем... А също ми направи впечатление, че смъртната присъда все още съществува в Корея, но явно не се прилага често, щом и в този случай се размина. -
От Violetric · Отговорено
Хахаха а бе колкото ферманни да напиша аз пак си си 2008 разлигавено лапе и никакви управданя не могат да те оправят щото си много смешна бе И пак не разбрах какво искаш да кажиш с тия думи ама ясно всичко щото си 2008 и малко и пак се упитваш да учиш хората на неща дето нито ги разбираме ние нито ти сама ясно си ги каза Аха окей добре де продължавай си там със своите ферманни и кючета ама май пак ще сме само ние дето се смеем щото друго нема как да стане Детски истории порасни малко и тогава ми говори Чувъш ли -
От Candykiller08 · Отговорено
От самото начало, когато се регистрира, споделяш кючеци и ромска музика на стените на хора без тяхно съгласие и ми прати два кючека на лично - комуникацията не е започната от мен и мога да покажа доказателства ако трябва.От първите дни пишеш на ромски във форума и подиграваш хората, вместо да участваш смислено в дискусията. И въпреки това сега се опитваш да ми лепнеш етикети и да говориш за „недорасли бебета“, използвайки клишета и празни фрази, които не казват нищо. Благодаря на модераторите, че взеха нещата във свои ръце и премахнаха постовете -това си беше чист спам и ненормално поведение, което не се допуска във форума и никой нормален човек не прави.И да завърша - ако целта ти е участие във форума, смисълът се мери с това, което допринасяш, а не с шума, подигравките и готовите клишета. Докато ти се опитваш да печелиш внимание с празни фрази, хората, които имат какво да кажат, вече са оставили смислено съдържание. Това е разликата между празно говорене и истинска дискусия. П.С Извинявам се на всички съфорумници за създалата се суматоха и за двата ми коментара, но просто беше невъзможно да премълча такова поведение. Благодаря ви за търпението!
-
-
Културни прояви
-
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв. -
От helyg · Отговорено
Днес ще имаме среща на клуба. Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.
-