-
Кой е онлайн 7 Потребители, 1 Анонимен, 142 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Candykiller08 · Публикувано
Хангъл: 고윤전 Рожденна дата: 22 април 1996г. Рождено място: Yeongdeungpo-gu, Seoul, South Korea Зодия: Телец Китайски зодиакален знак: Плъх Височина: 163см Агенция: MAA Entertainment Образование: Seoul Women's University (съвременно изкуство) Дебют:2019г. Instagram ✿ Филми ✿ Hunt (2022) ✿ Сериали ✿ Everyone Is Fighting Against Their Own Worthlessness (JTBC / 2026) Can This Love Be Translated? (Netflix / 2026) Resident Playbook (tvN / 2025) Light Shop (Disney+ / 2024) (еп.8) Sweet Home 3 (Netflix / 2024) (еп.8) Death's Game (TVING / 2023–2024) Sweet Home 2 (Netflix / 2023) (еп.1) Moving (Disney+ / 2023) Alchemy of Souls: Light and Shadow (tvN / 2022) Alchemy of Souls (tvN / 2022) Rookie Cops (Disney+ / 2022) (еп.4) Law School (JTBC / 2021) Sweet Home (Netflix / 2020) The School Nurse Files (Netflix / 2020) He is Psychometric (tvN / 2019) ✿ Награди ✿ ✿ Best New Actress ("Moving") - 2024 (3rd) Blue Dragon Series Awards ✿ Интересни факти ✿ ✿ Галерия ✿ (ʘᴗʘ✿) -
От drama_girl · Отговорено
Изненадана съм, че никой не е писал за този лакорн, аз го гледах 2 пъти и много ми хареса. Дадох му 8/10. Историята още от самото начало е доста интересна, като се и очаква, супер драматична, с типичните щуротии - син на любовница, бедно момиче, наследници на голяма компания,"случайни" сблъсъци и какво ли още не. Любовната история между главните герои се изгражда бавно и е съвсем естествена. Играта им е добра. Еврото съм го гледала и на други места и нямам проблем с него, малко ме дразнеше, обаче партньорката му. Харесва ми злодейският персонаж на Гукгик, която също съм гледала и преди, тя си е явно специализирана в злодейските персонажи, просто много и ходят. Разбира се има и някои глупави, неразбираеми и пресилени части в сюжета, но къде ли пък изобщо няма? Според мен трябва да му се даде шанс. -
От Ilqnski · Отговорено
Аз също харесах сериалчето.Кратичко,но пък доста симпатично. Отново се нарадвах на Han So He Прелестна просто. Доста се посмях и на сцените където ревнуваха другия ,а сцената със сокчето...Park Hyung Sik направо разби п.с. @bealonenomore @snowmoon Може ли да премахнете връзката към Vbox,а нейно място да добавите на Playtube и Telegram Playtube - ЦЪК Telegram - ЦЪК
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида. -
От skofiild · Отговорено
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае? Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било. TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
-