Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8919
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Maraya

• Последни мнения

• С хубава новина се събудихме сутринта. Джисонг с роля във втори сезон на драмата на ENA "Crash". Явно сезон 1 е бил сред най-успешните на телевизията и сега започват снимките на сезон 2, като е предвиден за излъчване през август. Нашето момче ще играе Ji Dae Sae - най-младото попълнение в полицейския екип за разследване на пътнотранспортни произшествия. Описват героя му като "...С високия си ръст и красив външен вид, той е известен като „идолът на транспортния отдел“. Джи Де Се е талантлив и в таекуондо и хапкидо, но е герой със скрити вътрешни рани. " Брей, брей, ще го видим.  Това било завръщането му като актьор, тъй като малък участвал е сериала "Tree With Deep Roots", но си признавам, че не съм го гледала.  Изт. Soompi     Малко красота от Марк, който днес отпътува за Седмица на модата в Милано, за "Есенно ревю на Ralph Lauren Purple Label и мъжкото Polo Ralph Lauren за 2026 г". Готин.       Днес излезе японския мини албум на NCT WISH 'WISHLIST' и с две ръце препоръчвам да го чуете.    Линкове към Spotify и YouTube Music.     "Zone" също много ми допада.  Въобще албумчето е хубаво. Седмата песен е японската версия на "poppop" и без нея всички останали доста ми харесват, а най-много това, че не са еднообразни и скучни, имат динамика. Абе препоръчвам да му дадете шанс.
    • Излязоха датите за световното турне на BTS 2026-2027. https://btsworldtourofficial.com/ Накратко за европейските концерти - ARMY Membership е от 13 до 18 януари, предварителните продажби на 22 януари, редовна продажба на 24 януари.   В тази връзка бих искала да попитам хората, които ходят на техни концерти и имат опит със закупуване на билети. Предполагам, много тъпи въпроси ще задам, но трябва да купя три билета и имам нужда от акъл, за да се подготвя правилно. 1. Трябва ли задължително да съм с платено членство, за да успея да купя билет за концерт на предварителна продажба?     С други думи, има ли опасност да остана без билет два дена по-късно на общата продажба? 2. Доколкото разбирам, с един акаунт мога да купя максимум 4 билета за един същи концерт. Но мога ли да купя с един акаунт 3 билета за различни градове? То малко сложно ще бъде, но не и невъзможно, стига да е позволено. ИЛИ трябва да правя разни еквилибристики като описаните тук Благодаря на предварително на хората, които се отзоват.  
    • Сериалът може да се гледа и ВК
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...