Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8917
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pokemon94

• Последни мнения

• Minami Hamabe (浜辺美波) Рождена дата: 29 август 2000 г. Зодия: Дева  Място на раждане: Ishikawa Prefecture, Japan Височина: 157 см Кръвна група: B Образование: Horikoshi High School Агенция: Toho Entertainment Дебют: 2011 г. – Ace Attorney | Gyakuten Saiban Instagram ㅣ X/Twitter ㅣ Line Blog ㅣWebsite ㅣAgency Profile   ✿Филми ✿ Hodonaku, Owakare Desu (2026) като Misora Shimizu Under Ninja (2025) като Ayaka Noguchi 6 Lying University Students | Rokunin no Usotsuki na Daigakusei (2024) като Iori Shima Moshimo Tokugawa Ieyasu ga Sori Daijin ni Nattara (2024) като Risa Nishimura Silent Love (2024) като Mika Jinnai Godzilla Minus One (2023) като Noriko Oishi One Day, You Will Reach the Sea | Yagate Umi e to Todoku (2022) като Sumire Utsuki Kakegurui 2: Ultimate Russian Roulette | Eiga Kakegurui Zettai Zetsumei Russian Roulette (2021) като Yumeko Jabami The Promised Neverland | Yakusoku no Neverland (2020) като Emma Love Me, Love Me Not | Omoi, Omoware, Furi, Furare (2020) като Akari Yamamoto Murder at Shijinso | Shijinso no Satsujin (2019) като Hiruko Kenzaki The Great War of Archimedes | Arukimedesu no Taisen (2019) като Kyoko Ozaki Kakegurui: The Movie | Eiga Kakegurui (2019) като Yumeko Jabami My Teacher, My Love | Sensei Kunshu (2018) като Ayuha Samaru My Little Monster | Tonari no Kaibutsu-kun (2018) като Chizuru Oshima Saki Achiga-hen: episode of side-A (2018) като Teru Miyanaga Ajin: Demi-Human | Ajin (2017) като Eriko Nagai Let Me Eat Your Pancreas | Kimi no Suizo wo Tabetai (2017) като Sakura Yamauchi (past days) Saki (2017) като Saki Miyanaga Yo-Kai Watch the Movie: Sora Tobu Kujira to Daburu Sekai no Daiboken da Nyan! (2016) като live action April Fools | Eipuriru Furuzu (2015) като elementary school student Ace Attorney | Gyakuten Saiban (2012)   ✿ TV филми ✿ Anohana: The Flower We Saw That Day | Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai (2015) като  Meiko Honma ("Menma”) Onna Nobunaga (2013)   ✿Сериали✿ Pray Speak What Has Happened | Moshimo Kono Yo ga Butai nara, Gakuya wa Doko ni Aru no Darou (Fuji TV / 2025) - Juri Egashira Ranman (NHK / 2023) като Sueko Nishimura Dr. White (Fuji TV-KTV / 2022) - Byakuya Yukimura Date My Daughter | Uchi no Musume wa Kareshi ga Dekinai (NTV / 2021) - Sora Minase Talio: Avenger Buddies | Tario Fukushu Daiko no Futari (NHK / 2020) - Mami Shirasawa Cursed in Love| Watashitachi wa Douka Shiteiru (NTV / 2020) - Nao Hanaoka Alibi Breaker | Alibi Kuzushi Uketamawarimasu (TV Asahi / 2020) - Tokino Mitani Kakegurui Season 2 (TBS-MBS / 2019) - Yumeko Jabami Hotel on the Brink | Gakeppuchi Hotel (NTV / 2018) - Haru Horai Kakegurui (TBS-MBS / 2018) - Yumeko Jabami Super Salaryman Mr. Saenai | Supa Sarariman Saenai shi (NTV / 2017) като Arisa Manaka (ep.3) Saki (TBS-MBS / 2016) - Saki Miyanaga Mutsu: Mieru Me (Fuji TV / 2015) - Satomi Minami Mare (NHK / 2015) - Asami Okesaku The Hours of My Life | Boku no Ita Jikan (Fuji TV / 2014) - Sumire Kuwashima Naniwa Junior Detectives | Naniwa Shonen Tanteidan (TBS / 2012) - Nana Asakura   ✿ ,,Малко" Интересни факти ✿   ✿ Галерия ✿ Minami Hamabe е талантлива японска актриса, родена в Ishikawa Prefecture, Japan, която започва кариерата си едва на 10 години, след като печели 7th Toho Cinderella Audition през 2011. Преди дебюта си тя учи в частно училище и завършва гимназия през 2019, като избира да се посвети изцяло на актьорството вместо на колеж. Minami бързо се утвърждава с роли в популярни филми и дорами като Saki, Kakegurui, Let Me Eat Your Pancreas и Godzilla Minus One. Тя е известна с изключителната си отдаденост на ролите – потапя се напълно в героите, които играе, и се интересува дълбоко от детайли, като често черпи вдъхновение от книги, манга и аниме. Освен актьорството, обича музика, включително K-pop, и е участвала в музикални клипове на Aimer и TWICE, а свободното си време прекарва в четене и събиране на малки интересни предмети. Minami е спокойна и скромна, но е изключително упорита и точна в работата си, като същевременно проявява сладка, игрива страна и слабост към персонажи с tsundere характер. Любопитна, обичаща аниме и книги, тя продължава да се развива като актриса, комбинирайки талант, чар и лична харизма, които я правят една от най-обичаните млади звезди в Япония.
    • И аз се включвам към темата -  Приятно сериалче...Колкото и бюджетно да изглежда,беше някак глуповато и забавно с това ученическо излъчване. Да си призная най-много ми хареса играта на Chiba Yudai(белия принц).Nakajima Kento ми се стори че малко преиграва,или просто му липсва опит на моменти. Защото доста го харесах в Love Like the Falling Petals.Може би там е натрупал повечко опит с годините... @ukio Ти какво ще кажеш ? На прав път ли съм,или ?  За Komatsu Nana не мога да кажа добра дума.Не знам,умишлено ли играеше така или...Доста ми се струваше че преиграва,и тази прегърбена стойка ...А изглежда симпатична... Само да уточня че не съм я гледал никъде другаде  Но и поне се наслушах на хубави класически произведения    п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите "всичко" към темата  В раздел "КАТАЛОГ" червените букви зад името. Тук зелените букви преди името на темата. Връзката към Playtube - ЦЪК Връзката към Телеграм - ЦЪК Връзката към Xbox може да се премахне...Неактивна и "готяните" иконки    Благодаря ви   
    • В Телеграм липсва 6-та серия. В първият пост има само остарял линк към Vbox.
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...