-
Кой е онлайн 5 Потребители, 0 Анонимни, 116 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От Ilqnski · Отговорено
И аз се включвам към темата - Приятно сериалче...Колкото и бюджетно да изглежда,беше някак глуповато и забавно с това ученическо излъчване. Да си призная най-много ми хареса играта на Chiba Yudai(белия принц).Nakajima Kento ми се стори че малко преиграва,или просто му липсва опит на моменти. Защото доста го харесах в Love Like the Falling Petals.Може би там е натрупал повечко опит с годините... @ukio Ти какво ще кажеш ? На прав път ли съм,или ? За Komatsu Nana не мога да кажа добра дума.Не знам,умишлено ли играеше така или...Доста ми се струваше че преиграва,и тази прегърбена стойка ...А изглежда симпатична... Само да уточня че не съм я гледал никъде другаде Но и поне се наслушах на хубави класически произведения п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите "всичко" към темата В раздел "КАТАЛОГ" червените букви зад името. Тук зелените букви преди името на темата. Връзката към Playtube - ЦЪК Връзката към Телеграм - ЦЪК Връзката към Xbox може да се премахне...Неактивна и "готяните" иконки Благодаря ви -
От MuryG · Отговорено
В Телеграм липсва 6-та серия. В първият пост има само остарял линк към Vbox. -
От MuryG · Отговорено
Прекрасен е той Хубав сериал с партньорка ИнЛу, която харесах в "I am nobody"
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида. -
От skofiild · Отговорено
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае? Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било. TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
-