Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8914
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    i.topalov

• Последни мнения

• Li Ze (李泽)  Дата на раждане: 30 септември 1990г. Зодия: Везни Китайска зодия: Кон  Родно място: Fushun, Liaoning Province, China Височина:180 см Тегло: 65 кг Образование:Jilin College of the Arts Агенция:Chunfenghuamian Дебют: 2005г.     *Филми* The Mystic Nine Side Story: Ganges Killing the Trees (2016) Legend of Lord of Heaven (2019) True Legend (2010)     *Сериали* Love and Crown (2025) Destiny and Saving (2025)  My Contractual Husband (2024)  Deep Lurk (2024) Melody of Golden Age (2024 Her Lovers (2024)  Who Rules The World (2022) The Imperial Age (2022) Bright As the Moon (2021)  Stand By Me (2021)  The Lost Tomb 2: Heavenly Palace on the Clouds (2021) The Legend of Yao Xiang (2020) Feng Shen Zhi Tian Qi (2020) The Promise of Chang’an (2020) Love and Redemption (2020) No Way For Stumer (2019) Listening Snow Tower (2019) Peace in Palace, Peace in Chang’an (2018) The Legend of Chusen (2016)  Tornado Girl (2016) Beautiful Secret (2015)  Royal Romance (2015)  The Whirlwind Girl (2015 Legend of Fragrance (2015) My Amazing Bride (2015) Daddy Don’t Cry (2005)   *Интересни факти* Галерия *Li Ze е актьор, който бързо се забелязва с харизмата и естественото си присъствие на екрана. Често играе роли, които добавят дълбочина към историята, дори когато не са главни, а феновете го оценяват за начина, по който оживява персонажите си. Освен това има талант да се вписва както в исторически, така и в съвременни драми, което го прави гъвкав и интересен актьор за наблюдение
    • И моля ви, някой да ми каже каква е тази мода при жените в Корея да са с толкова къси коси... Всяка година стават все по-къси и по-къси, вече почти се изравняват с мъжките прически. Аз цял живот си пускам дълга коса, а те как си я режат без проблем Забелязвам, че всичките ми любими актриси се подстригаха и не мога да го преживея.
    • Засега ми харесва, но тази актриса ми изглежда доста по-възрастна от главния актьор и нямат химия. Иначе тя играе доста по-добре от него, но наистина не ги виждам заедно като аура и дори като стил на обличане – не знам, не знам.Той е доста красив нз дали наистина е айдъл.Няма как да не отбележа и приликата със сцената от „Her Private Life“: в първия епизод, когато тя отива на концерта, качва се на моторче и плаща двойно, за да не закъснее – сцената е едно към едно.Малко бавно се развива действието,няма никакви доказателства по случая с убийството и повече се акцентира на техните отношения.Благодарим за превода!
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...