Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8888
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Jabche

• Последни мнения

• Днес гледах един много силен филм Невероятния живот на Енцо  .Ако някой не го е гледал,го препоръчвам.
    • Аз ще го гледам след малко
    • Ким У Бин се справя изключително добре в тази екшън роля и за мен това е една от силните му изяви. Още в началото ми направи впечатление как Това много ясно показва какъв човек е той – не просто добър боец, а човек с морал и чувство за справедливост. През целия филм има и други негови постъпки, които затвърждават този образ и показват, че не може да остане безразличен, когато вижда зло.Историята с престъпниците, особено с изнасилвачите, беше изключително тежка и на моменти направо ми беше трудно да гледам. Филмът не омекотява тези теми и не ги представя повърхностно, а показва колко жестоки и опасни могат да бъдат тези хора и какви травми оставят след себе си. Това ме накара да се чувствам ядосана, тъжна и безсилна едновременно. Хареса ми, че историята не разчита само на екшън, а показва и човешката страна, болката и последствията от насилието. Филмът ме натовари емоционално, но точно това го направи толкова въздействащ. За мен това не е просто екшън филм, а история с ясно послание. Давам му 10/10.
  • Културни прояви

• Създай нов...