Ким У Бин се справя изключително добре в тази екшън роля и за мен това е една от силните му изяви. Още в началото ми направи впечатление как
Това много ясно показва какъв човек е той – не просто добър боец, а човек с морал и чувство за справедливост. През целия филм има и други негови постъпки, които затвърждават този образ и показват, че не може да остане безразличен, когато вижда зло.Историята с престъпниците, особено с изнасилвачите, беше изключително тежка и на моменти направо ми беше трудно да гледам. Филмът не омекотява тези теми и не ги представя повърхностно, а показва колко жестоки и опасни могат да бъдат тези хора и какви травми оставят след себе си. Това ме накара да се чувствам ядосана, тъжна и безсилна едновременно.
Хареса ми, че историята не разчита само на екшън, а показва и човешката страна, болката и последствията от насилието. Филмът ме натовари емоционално, но точно това го направи толкова въздействащ. За мен това не е просто екшън филм, а история с ясно послание.
Давам му 10/10.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!