Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8874
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Дяко

• Последни мнения

• Здравейте.Макар да съм тук в форумът от над десетилетие,не съм се замисляла да попитам,а и полюбопитствам най вече (сега се сетих)  Да въпросът ми е глупав и безсмислен,може би (за което се извинявям). Когато сте създавали форумът,за което съм Ви изключително благодарна Подредбата на отделните заглавни теми,първо сте сложили "Китайски филми",и така и другите разделения. Та когато сте създавали форумът,самили ли сте решили първо темата да е "Китайски филми",а можеше и да са "Японски филми" примерно.Както е отделът за музика и кино.Мисълта ми е,че по ваш избор ли е така,или така е трябвало да е,а и с всяка друга тема и раздел в форумът.  Иначе форумът си е идеален,независимо подредбата на темите и коя държава сте сложили първа От чисто моментно любопитство питам Ако съм ви засегнала с нещо,извинявам се.Но не виждам с какво. Можете да ми отговорите с най простото,примерно "По вкус и предпочитания на създателите на форумът" или "Така е трябвало да бъде подредбата,като цяло". Много съм Ви благодарна за отговорът  
    • Хана и Рьо  Нарита в дорамата "Fuyu no Nanka sa, Haru no Nanka ne". Режисьор и сценарист е Рикия Имаизуми (Unmet, Call Me Chihiro, Teasing Master Takagi-san). Старт: 14 януари 2026 г.
    • От предната седмица,започнаха да излъчват и Weightlifting Fairy Kim Bok Joo(Феята на щангите Ким Бок Джу) веднага след Love Song for illusion. Демек от 1 до 2 през ноща...Не успях да видя да го повтарят през деня  Отново е с БГ Аудио Интересен ми се видя,за изгледаните първи няколко епизода..
  • Създай нов...