Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8873
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Danlon0708

• Последни мнения

• Преводът не е обявен от наш екип. Мисля, че е редно да проверите там, където е.
    • За мен сериалът е 9/10 и свалям една единица само, защото наистина имаше малко фантасмагории около нашия човек Уки. Ръгаха го, блъскаха го с коли, пребиваха го, тровиха го, обаче той ставаше и си продължаваше боя. Безсмъртен. Нищо, простено им е, защото като цяло драмата си заслужаваше отделеното време.  Тук нямаше разтягане на локуми, постоянно се случваше нещо и нещата бързо се завързваха и развързваха. Филмът не съм го гледала и не мога да направя сравнение.  За Уки няма какво да коментирам, защото в тези роли му е силата. Помня, че преди години заяви, че спира с екшъните, иска да се разграничи от тях и повече няма да снима такива, но ако трябва да сме честни, откакто го направи кариерата му тръгна надолу.  Започна да снима някакви страшни бози, избираше все някакви безкрайно глупави роли и не помня кога за последно имаше успешен проект. Обаче ето, че завръщайки се към този тип драми веднага се изтреля пак нагоре, просто наистина тук му е силата и такива екшън роли му отиват най-много. И все пак в този сериал най-голямата, ама най-голямата изненада за мен беше манипулаторчето-психопат Къонг Су. Това момче се справи блестящо с ролята и честно казано в доста от моментите се усещах, че се кефя повече на него, отколкото на Уки. Много ми хареса. Не помня да съм го гледала преди, сега погледнах в описанието и видях, че е бил част от ЕХО. Никога нямаше да предположа, че е айдъл. Едно голямо браво от мен.  Багаташкото синче (него вече съм го гледала и в други драми) и той се справи великолепно с образа си.  Общо взето в този проект нямаше слаб актьор, нямаше слаба игра. Всички са свършили страхотна работа.  За финала, ами аз май съм доволна. Предвид симпатиите, които събуди у мен Кьонг Су, доволна съм от завършека.
    • Един образ бил толкова мързелив, че даже не му се правел с*кс. Родителите му с триста зора го изтикали да се ожени. През първата брачна нощ, ленивецът само лежал и гледал тавана. По някое време, булката го подканила: - Скъпи, няма ли да се любим? Оня започнал да шикалкави: - Аз съм романтична натура! Обичам да правя любов под ромона на дъжда. А пък сега - времето е сухо! Младоженката се замислила: - Ще видя какво мога да направя по въпроса! След което, отишла в банята и пуснала душа. Мъжът продължил: - Обичам и да духа лек ветрец! Жена му пуснала вентилатора и го насочила към леглото. Ленивецът изтъкнал: - Обичам да има и светкавици! Булката почнала да пали и гаси нощната лампа. Младоженецът приключил: - Обичам да има и гръмотевици! Жена му почнала да блъска с крак вратата на нощното шкафче. И го подканила: - Хайде, де! Няма ли вече да се любим? Мързеливецът и се сопнал: - Ти - добре ли си, ма? Кой нормален човек прави с*кс в такава буря!
  • Създай нов...