Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8874
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Дяко

• Последни мнения

• Ле-леее.... Този отворен финал е сигурна предпоставка за втори сезон. Нямам търпение! Прелестна Раба! 
    • Искам да благодаря на @ukio и @КойТой3 че възобновихте темата към филма  Уникален филм ! Уникални музикални произведения ! Уникална любовна история ! Много рядко попадам на подобни филми/сериали,които да те грабнат с тази по-стара визия,но пък изтънчени и някак плавно-преливащи през целия сюжет. Нищо излишно,и те държи в очакване да проследиш всеки миг и сцена. Насочих се към този филм от интерес,защото съм гледал преди доста години друг филм с участието на Jay Chou и Anthony Wong,а именно Initial D.Тук обаче... просто ме разбиха.Отново имаха тази страхотна "бащина" химия,с отлично нетипична връзка баща-син.Много харесах закачливия сериозно-забавен характер на Anthony Wong и леко отвеяния,но съсредоточен поглед на Jay Chou. (хаха знам,знам... как отвеян,пък съсредоточен...Който го е гледал ще ме разбере) Gwei Lun Mei също беше много приятна,закачлива но и романтична без тази натрапчивост,която сме свикнали да гледаме в съвременните филми.  Края беше загатващ,отворен,но и завършен към историята.Въпреки това оставя една лека въпросителна в ума  Рядкост е да видиш такъв красив край.   Благодаря за превода    п.с. Ако някой знае за друг подобен вид филми,да се чувства поканен с предложения.  Чакам на лични,или тук     
    • На Коледа стават чудеса. И после ги изплащаш две години, на равни вноски.
  • Създай нов...