Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8871
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    daniel4eto

• Последни мнения

• !!! СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ!!!  Връщам се и след финала, защото определено имам какво да кажа и то не е много добро. Пак прецакаха всичко и точно това ми е най-омразното. Всичко до тук беше толкова добре и накрая, с извинение, с**ха отгоре му. След всичките усилия на актьорите, невероятния труд, който е положила Ким Ю Джонг ( разбрах, че на няколко пъти е припадала по време на снимките, заради тази изтощителна роля)  и да има такъв нелеп край, просто е супер жалко. Разбирам, че искат да си оставят вратичка за евентуален 2ри сезон, но каква е гаранцията, че ще има. Ако никога не се случи, тогава цялото това натрупване и символика просто се оказват пропилян потенциал, вместо правилно завършена история. Можеха да измислят със сигурност нещо друго или да бяха оставили финала като в уебтуна, пак щеше да е по-добре. Сега даже си мисля, че след тази глупост, която сътвориха, зрителите не биха искали продължение. Рязко смъквам аз оценката!
    • Открих моята любима битка от еп.6 (Тайчи Саотоме и Юя Ендо срещу Абе Хироши), само че някой е преформатирал откъса с английски дублаж. 
    • Когато жена каже че няма какво да облече,означава че няма нови дрешки. Когато мъж каже че няма какво да облече, означава че няма чисти дрехи.
  • Създай нов...