Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8866
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Антония Димитрова

• Последни мнения

• Връщам се след изгледани още кажи-речи 4 епизода, защото стигнах на средата на 8ми епизод и мисля, че бях даже прекалено търпелива. Спирам до тук с гледането на тази драма и сега ще ми трябва нещо наистина добро, за да се възстановя. Обяснявам защо. Смяната на телата в епизод 5 я почувствах супер неловка, през цялото време ми беше супер некомфортно да ги гледам с разменени роли ( а съм гледала Secret garden). На епизод 7 толкова се изнервих от поредното разточване на сюжета, че през 10 мин си намирах нещо друго за правене освен да гледам, което е огромен червен сигнал и все пак дадох всичко от себе си и стигнах до 8ми епизод, повече не мисля, че мога. За съжаление я вписвам в графа НЕ СТАВА! 
    • Нов филм от Корееда предстои да излезе догодина - адаптация по мангата на Тацуки Фуджимото "Look Back". Наскоро имаше инфо, че режисьорът снима научна фантастика, но нищо повече. Да видим, което от двете е вярно, а може пък да ни изненада с 2 филма.
    • Историята на ALPHA DRIVE ONE вече започна. Вчера бе пусната тийзър снимка, обявяваща дебюта на групата на 12 януари 2026 г. с "EUPHORIA".    И тъй като при тях вече е трети декември, то излезе и първата им песен, наречена "FORMULA". Честно казано, не ме грабна особено, чак малко съм разочарована, тъй като харесвам групата, а да не се окаже, че правят музика, която не е мойта. От друга страна това не ми пречи да си харесвам момчетата. Много са готини и клипа ми хареса, а и има части и от парчето, които не са лоши. Може би още не мога да им свикна, все пак нова група.  
  • Създай нов...