Arabashiri (あらばしり)
Страна: Япония
Също така известен: Arabashiri: A Story of Personified Sake
По мангата на: Hiranuma Norihisa - "Arabashiri" (あらばしり)
Период на излъчване: 2025– Януари – 10 до 2025 – Март - 28
Време на излъчване: Петък 12:59
Формат: Renzoku
Жанр: Комедия, Драма, Фентъзи
Канал: YTV
Епизоди: 12
Режисьор: Ito Akinori
Субтитри: Английски
Участват:
Fujiwara Itsuki като Gin
Nishiyama Jun като Ibuki
Ichikawa Tomohiro като Akabu
Okura Takato като Kamonishiki
Yoshida Kengo като Shinomine
Aoyama Ryota като Murayuu
Goto Takuma като Okunokami
Watanabe Tetsu като Gin's grandfather
Резюме: Историята се развива в мистериозен магазин за саке, където могат да посетят само онези, които имат нужда от него. Разгръща се вълнуваща драма между собственика, който има способността да превръща сакето в хора, сакето, което става човек, и клиентите, които посещават магазина...
Свали
Онлайн с руски субтитри
Онлайн с английски субтитри: Епизод 1, Епизод 2, Епизод 3, Епизод 4, Епизод 5, Епизод 6, Епизод 7, Епизод 8, Епизод 9, Епизод 10, Епизод 11, Епизод 12(END)
Treasure at Dawn (天书黎明)
Страна: Китай
Също така известен като: Tian Shu Li Ming
Година на излъчване: 2025– Ноември – 30 до 2025 – ? –?
Време на излъчване: Понеделник – Неделя 12:00
Жанр: Исторически, Приключенски, Фентъзи, Мистерия
Канал: Youku
Епизоди: 30
Режисьор: Jones Ma, Shi Lei
Субтитри: Английски
Участват:
Li Hong Yi като Hua Fu Sheng
Su Xiao Tong като Wen Yu
Yu Cheng En като Gu Tian
Supporting Cast
Wang Zi Xuan като Ying Ying
Yu Xiang като Wen Jiu
Peng Ya Qi като Tuoba Ruo
Song Jia Teng като Sun Siming
Qian Bo като Song Jingye
Gao Dong Ping като Che Hujue
Dai Yan Ni като Guo Sishui
Jin Jia като Wen Yu
Cheng Long като Xi Chuan Elder
Meng Lu Ming като Liu Ji
Резюме: Младият Hua Fu Sheng не знае нищо за светските дела, той е обсебен само от медицината. Жителите на града едновременно го обичат и се страхуват от него заради нетрадиционните методи, които използва в практиката си. Но Hua Fu Sheng е погрешно смятан за убиец заради смъртта на стотици лекари. Следвайки улики от писмо, оставено от неговият учител, той тръгва на пътешествие да намери „Book from Heaven“. Оказва се, че дъщерята на ръководителя на град Liangzhou, Wen Jue и наследникът на операта Gu Tian са въвлечени в историята. Тримата отиват в Liangzhou, за да разследват заедно. Wen Jue използва влиянието на семейството на градския началник, за да защити Hua Fu Sheng, да отвори медицинска клиника в Liangzhou, а Gu Tian помогна за събирането на информация със своето красноречие. Hua Fu Sheng търси истината, докато лекува бедните в Liangzhou, но често се случват странни неща и пъзелът става все по-объркващ...
Official Trailer
Свали с английски субтитри
Онлайн с английски субтитри
Онлайн с руски субтитри
В Medical Top Team (2013) Ju Ji Hoon ми направи доста добро впечатление, но сериала е типична медицинска драма с всичките корейски ''подправки''.
След силната му роля в Jirisan обаче, си мисля, че едва ли бих го харесала в друг образ, още повече корейски микс от Железния човек и д-р Хаус - гледам трейлъра и на такова ми прилича.
Но пък знам ли, може и да му хвърля един поглед.