Тъй като H.O.T си нямат тема във форума, реших тук да драсна нещо, което току що прочетох.
"Близо 15 години след една от най-опустошителните раздяли в K-pop, първото поколение K-pop идол група H.O.T се събра отново за първи път от шест години за пълноценно групово изпълнение през уикенда, преди 30-годишнината си следващата година.
Петчленната група, състояща се от Мун Хи Джун, Чанг У Хьок, Тони Ан, Кангта и Лий Дже Уон, беше хедлайнер на музикалния фестивал Хантео в Inspire Arena в Инчон в събота и неделя.
Концертът отбеляза първия концерт на ветеранската K-pop момчешка група от шест години, след фен концерта „2019 High-five of Teenagers“, проведен в Gocheok Sky Dome през септември същата година.
HOT изпълниха мегахитове, включително „Candy“, „We Are the Future“, „Descent of Warriors“ и „Line Up!“ по време на събитието, като членовете на групата подбраха сетлиста за феновете, според Hanteo Global, организаторът на музикалния фестивал.
„Не е лесно за идоли от различни поколения да се съберат на сцената по този начин. Благодарен съм и дълбоко развълнуван да споделя сцената с по-млади артисти“, каза Канга по време на изпълнението на групата.
Групата се изяви заедно с 2AM, Teen Top, Solar of Mamamoo, Oh My Girl, fromis_9, tripleS и новобранската момчешка група Identity.
H.O.T стъпиха на музикалната сцена през 1996 г. с „Descent of Warriors“ и се издигнаха до звезда с поредица от мегахитове, включително „Candy“, който стана популярен, след като NCT Dream го преработиха през декември 2022 г., и „Full of Happiness“.
Групата обаче внезапно се разпадна през 2001 г. 17 години по-късно, през октомври 2018 г., се събра отново за самостоятелен концерт, последван от още едно фен събитие през 2019 г.
Групата наскоро отново беше в центъра на вниманието, след като Маги Канг, режисьор на анимационния филм на Netflix „KPop Demon Hunters“, разкри, че е израснала като голям фен на HOT и че момчешката група е оказала голямо влияние върху филма."
Изт.
Ой, аз дойдох само малко да се повъзхищавам. Не пиша в темата, но момчетата от NCT за ми от любимите, за мен тази група създаде собствен стил музика. Много им се радвам.
А специално досега се възхищавах на тийзър снимките на WayV, прекрасни са. Момчетата в черно и снега около тях. Не знам дали са качвани тук, все още. Но пък добре подхождат на концепцията на зимен албум.
Jungwoo пък ще пусне скоро първият си сингъл "Sugar". В този ден ще има и самостоятелна фен среща. Много членове, много активности.
Пак казвам, много им се радвам.