Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8789
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    getzata16

• Последни мнения

• Гледах го с нагласата да ми хареса, но уви...не беше така. Трейлъра беше само за украса.  
    • Снощи си пуснах 1-ви епизод и по-голяма простотия не бях гледала скоро. Ким У Бин е страхотен, обаче в тази Сузи е проблема. Още като идолка не ми харесваше и като актриса е също толкова зле (същото мнение имам и за Джису). То няма живец в нея...ама изобщо ._.
    • Страхотен филм ! Силно препоръчвам да се гледа ! В началото започна като някакъв свеж екшън,с леки наченки на забавни моменти,но отново типично по корейски,се превърна в страхотен,брутален и кървав екшън.Тези сцени над детско посегателство/перверзия,бяха тежки,но може би точно те придадоха този "гняв" у зрителя за възмездие,и подсилиха желанието за екшън сцените. Страхотна игра,от всички актьори(дори и злодеите)!   п.с. Аз отново на случаен принцип,избрах филм с актьор(Kim Woo Bin),който е на "мода" в момента,с изгряващ сериал(Genie, Make a Wish). Не съм гледал друг път филм/сериал с него,но определено много ми хареса актьорската му игра.Успя да започне като забавен,ведър персонаж,и след това на 180 градуса,се превърна в абсолютен сериозен екшън герой(и въпреки това имаше тази ведра физиономия на моменти).Просто страхотен!   п.с2. @bealonenomore @snowmoon Може ли да добавите и връзката към телеграм - ЦЪК
  • Културни прояви

• Създай нов...