-
Кой е онлайн 2 Потребители, 0 Анонимни, 104 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От mell_moonie · Отговорено
My Secret Vampire - Нов корейски BL, чакам да свърши и го почвам. -
Гледах го миналия четвъртък във Варна на кино и на мен много ми хареса! Страхотни ефекти, а в началото на една сцена сякаш беше истински филм! Ще го повторя другата седмица, но в моя град. Четох, че на 4DX било много зле, аз го гледах на IMAX (май така се нарича). -
От lenazai · Отговорено
И аз приключих на 10-ти епизод. Опитах следващия и заспах. След адвоката , докторката и другите герои от първите серии следващите са направо скучни. Ще ми се да намеря пак нещо от онзи период.
-
-
Културни прояви
-
Сдобих се с VVIP и пакет селфи! Някой друг купи ли си билет? -
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо. Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички! Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only. -
От kandala · Отговорено
Една нова, но нашумяла к-поп група идва в България. XLOV ще са в JOY Station на 6.02 и по данни от социалните мрежи билетите се пускат в продажба утре, 25.09. Предполагам организаторите от българска страна скоро ще се включат с повече информация. За тези, които не са запознати с групата - дебютното им видео от 07.01.2025 г. 'I’mma Be' -
От vivivan · Отговорено
Ако някой проявява интерес към документалното кино - филмовият фестивал Sofia DocuMental ще се проведе в София от 25 септември до 5 октомври 2025 , като и тази година са включени филми свързания с Азия. На 30.09 ще бъде прожекцията на филма "Миядзаки: духът на природата“, който ще ни разкаже за света на Хаяо Миядзаки – легендарният японски аниматор - тъкмо тези дни има прожекции на негови филми На 3.10 пък ще бъде прожекцията на "СЕВЕР ЮГ МЪЖ ЖЕНА" - историята на една дезертирала северно корейка, която създава брачна агенция за жени , избягали от Северна Корея и южнокорейски мъже.
-