Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8784
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Detkkoo

• Последни мнения

• И аз приключих на 10-ти епизод. Опитах следващия и заспах. След адвоката , докторката и другите герои от първите серии следващите са направо скучни. Ще ми се да намеря пак нещо от онзи период.
    • Хареса ми! Няма толкова бой и кървища като ''Kill Boksun'', но пък имаше повече човещина и психология. Ракурсът е различен, черен хумор почти липсва, освен няколко реплики на героя на Siwan. Ама е готин и му отива перченето. В едно от интервютата си по повод филма, споделя, че е можел да се справи и по-добре. Но тъй като това е първи негов опит в екшън, не се е представил твърде добре и предвид краткото време, което екипът е имал на разположение. Тук е интервюто, за онези, които имат желание да прочетат самокритиката на Siwan  **ли/ри/чно отклонение - колкото по-голям става на години, толкова по- се разхубавява. Бих го гледала във всяка лента оттук нататък, защото момчето се развива и то доста добре. В момента дори не визирам само този филм. Останалите актьори се справят също добре, не се усещат минутите. Въпреки, че не е типичния екшън, филмът е гледаем, приятен и балансиран. Можело е още да се понапънат със сценария, но и така е добре. Приятно гледане!
    • Дано да има бг превод  Изглежда вълнуващо 
  • Културни прояви

• Сдобих се с VVIP и пакет селфи!  Някой друг купи ли си билет?
    • Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо. Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!  Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.  
    • Една нова, но нашумяла к-поп група идва в България. XLOV ще са в JOY Station на 6.02 и по данни от социалните мрежи билетите се пускат в продажба утре, 25.09.  Предполагам организаторите от българска страна скоро ще се включат с повече информация.    За тези, които не са запознати с групата - дебютното им видео от 07.01.2025 г.  'I’mma Be'
    • Ако някой проявява интерес към документалното кино - филмовият фестивал Sofia DocuMental ще се проведе в София от 25 септември до 5 октомври 2025 , като и тази година са включени филми свързания с Азия.  На 30.09 ще бъде прожекцията на филма "Миядзаки: духът на природата“, който ще ни разкаже за света на Хаяо Миядзаки – легендарният японски аниматор -  тъкмо тези дни има прожекции на негови филми  На 3.10 пък ще бъде прожекцията на "СЕВЕР ЮГ МЪЖ ЖЕНА" - историята на една дезертирала северно корейка, която създава брачна агенция за жени , избягали от Северна Корея и южнокорейски мъже.
  • Създай нов...