Темин издаде дигиталния си сингъл албум 'VEIL', който съдържа три парчета - "Veil" в корейска и японска версия, както и песента "Finale".
Много са хубави, може би най-добрите му парчета от "Advice" насам, поне според мен.
Интересното е, че няма никакъв видеоклип към песента, нито дори визуалайзер.
Изненадвам се имайки предвид, че през уикенда Тем стартира японското си турне '2025 TAEMIN ARENA TOUR 'Veil', като ще има изпълнения в пет града:
13-15.09 Канагава
20-21.09 Сага
04-05.10 Шизуока
29-30.11 Чиба
24-25.12 Хього
Направо ми е супер странно, още повече, че той е наистина изключително популярен в Япония.
Но не само аз се учудвам, прочетох различни мнения, които обобщават в недоумението ни като "Най-визуалният артист в к-попа без видеоклип?"
Иначе ето линкове към Spotify и YouTube Music.
Все още нямаме читаво видео от участието на Чаньол в японското предаване "M:ZINE", а и едва ли ще видим някога, предвид славата им на много/твърде стриктни по отношение на авторските права. Казват, че е бил страхотен, а от малкото видяно тук там наистина е такъв.
Имаме ли обаче запис от студиото.
"CHANYEOL 찬열 'Upside Down' Recording Behind The Scenes"
Сухо продължи с тийзърите.
"Stranger 3"
Следващият пост ще са тийзърите на Чен. Не ги слагам сега, за да изчакам и видя какво ни е подготвил за днес.
Отне ми няколко часа и ми беше забавно. Хората правят странни неща за забавление. Ако ми беше тежко, сигурно нямаше да го свърша. Голям мързел съм и бързо се отказвам.
п.п. Това за наборчетата не беше тема по принцип. Писах го в общата тема, но Хелиг мъдро реши, че РД си е важно нещо и го отдели. Затова е такова неугледно, защото не бях планирал да го изпипвам и глася. За догодина ще се поправя. Може и някакъв колаж да изтропам на Гимп. За последното бая ще се замисля, защото в този форум има страшни професионалисти, че и художници се намират, с моите аматьорщини ще съм жалък.
Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево.
„Япония в Проза и Поезия“
Дата: 24 септември 2025
Час: 15:00
Място: Камерна зала на читалището.
Споделям от фб страницата им:
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.