Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pipilota11

• Последни мнения

• От постоянната ми резидентура научих, че азбучната истина се е сринала воглаве с тубата. Аз като ползвател на SearX-NG и Invidio.us, изобщо не разбрах, че нещо подобно е станало.   Само, че взеха да летят новини около мен, как институциите са неработоспособни и какви големи проблеми има.     И веднага се сетих за една песничка. Не съм особено съгласен с нея, но пък е особено забавна.   Интересно е, че около година, след като излезе, вътрешната истина сътвориха голяма глупост, на каквато са способни само транс-националните компании и се срина с всичките им услуги, не само шпионския албум със снимки на заподозрени лица, ами чак до чатовете им дето те питат, какво става.   Песента се оказа пророческа!!! Сега пак.   Приятно слушане
    • Прекрасен, точно по моя вкус! Дали някой може да ми препоръча подобен? 
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...