От постоянната ми резидентура научих, че азбучната истина се е сринала воглаве с тубата. Аз като ползвател на SearX-NG и Invidio.us, изобщо не разбрах, че нещо подобно е станало.
Само, че взеха да летят новини около мен, как институциите са неработоспособни и какви големи проблеми има.
И веднага се сетих за една песничка. Не съм особено съгласен с нея, но пък е особено забавна.
Интересно е, че около година, след като излезе, вътрешната истина сътвориха голяма глупост, на каквато са способни само транс-националните компании и се срина с всичките им услуги, не само шпионския албум със снимки на заподозрени лица, ами чак до чатовете им дето те питат, какво става.
Песента се оказа пророческа!!! Сега пак.
Приятно слушане
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.