Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8734
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    vanituu1918

• Последни мнения

• @kitket, Коте, принцеса - еротична писателка,  вярно си е революционно. Заради Го А Ра  го загледах, пък и  дворцово корейско скоро не бях гледала. С нейните години, колкото и да е добре изглеждаща, малко голямка за принцесата, но с  ролята си се справя.  Инак са се постарали да поразнообразят дворцовите клишета и на моменти ме изненадаха с хрумките, не еротичните имам предвид. Те са си червена нишка, дето си я прокарват последователно и естетично.   До шести епизод докарах, пък да видя, ще успея  ли до края. Малко мудничко на моменти и ако не развяват яко феминисткия байрак, а са вкарали повечко мисъл, ще му метна един плюс.
    • Не мога да повярвам, че не разпознах главната, а толкова много я харесвах в Хрониките на Асадал. Как може такава промяна? Там беше царствена красавица, а тука я възприемах като невзрачна мъжкарана, която ми прилича на Рейн, особено на постера. Ама играе. То, всички в тоя сериал играят добре, много ми харесаха и като изпълнение, и като визия, красиви хора! Обаче особено много се впечатлих от мъжкия тандем Те О и Джи Хун, толкова добър bromance отдавна не бях видяла. Имаха мнооого колоритни взаимоотношения, толкова съм се смяла с тях, големи скици са! И Джихун тука е абсолютно прекрасен!  Съвременни отношения между зрели хора, без лиготии и престорена свенливост, което си е глътка свеж въздух. Силно го препоръчвам сериалчето! 
    • LOST YOU FOREVER | Загубих те завинаги (2023) Сезон 1, епизоди - 13-16 с превод ➡️ ТУК и ➡️ ТУК            
  • Създай нов...