Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8714
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    iri_is

• Последни мнения

• Това е по-скоро сантиментален сериал, макар, както казваш малко по малко ни разкриват историята. И така докато не я разкрият напълно „загатката“ и не започнеш да проклинаш дните си, че изобщо си гледала. Но по принцип това е диагнозата на всяко, корейско криминале. А последната серия е безсмислен пълнеж, точно като на джойката, която свърши туко що.   По принцип корейците някъде от средата (ако нямаш късмет от първа серия) наслояват тежка драма, чието предназначение е да те вкара в депресия, затова, понеже знаят, че края така и така ще е малоумен, понякога го правят, лекичък, почти приятен и относително забавен. Много малко сериали излизат извън тази рамка.
    • По принцип не съм голям фен на романтични филми, комедии или драми – любимият ми жанр е хорър, обичам повече ужаси, кръв и напрежение. Въпреки това понякога ми е интересно да гледам нещо извън любимия ми жанр. Така започнах да гледам „Срещнах те случайно“ по BTV Story – и честно казано, се оказа доста по-интересно, отколкото очаквах.   Историята ме грабна, защото не е обикновена любовна драма – има мистерия, пътуване във времето и напрежение. В първите два епизода  които изгледах героите вече ме заинтригуваха – всеки има своя цел и минало, но съдбата ги събира заедно. Хареса ми как е пресъздадена атмосферата на 80-те години и как постепенно се усеща, че сюжетът крие тайни, които тепърва ще се разкриват.   Въпреки че това не е моят обичаен стил, засега сериалът наистина ми харесва и го гледам с интерес. Ще мога да дам окончателно мнение, когато изгледам цялата история, но засега съм приятно изненадана и с нетърпение чакам как ще се развие нататък.
    • Здравейте, търся един стар корейски филм, но не си спомням нито името, нито кои актьори играят в него. Историята беше следната: главната героиня наема dating coach, за да ѝ помогне да се сближи с мъжа, когото харесва. Главният герой е шефът на тази агенция за dating coach, и той ѝ помага постепенно да се промени – външен вид, поведение и т.н. Главната мисля, че беше цветарка, защото всеки път, когато отиваше в офиса му, му носеше цветя който имена  имаха скрито  значение . В края на сериала се оказва, че всъщност човекът, когото тя харесва, е именно главният от агенцията, а този, който се е преструвал, че е неин обект на интерес, е другият dating coach. Тя прави всичко това, защото ѝ предстои операция и ще изгуби спомените си. Главният герой е нейната стара любов от университета, и тя иска той да я запомни. От няколко седмици го търся, питах и ChatGPT, но без успех.
  • Създай нов...