Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8634
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Razikel

• Последни мнения

• @Candykiller08, по спомен, моето впечатление беше абсолютно същото, а и на мен ми звучеше много интересно преди да го започна.
    • Тоя сериал ми допадна много. Подобен на Ирис е(асоциацията си е моя), но въпреки това края го възприех с по-малко нерви (разочарованието от последната серия обаче си остана). Има сценарии при които китайски финал е задължителен за да завърши историята подобаващо на фона на определени събития предизвикали верижна реакция или просто морален кодекс, но има и такива  когато един такъв финал е натрапен излишно от сценаристите(в преследване на рейтинг или за да са в крак с текущата мода?..кой знае). Тук нещата за мен са си по средата, за разлика от Ирис където негативният край направо си беше натрапен от сценариста присмехулник. За мен тая продукция е с отлична режисура,актьорска игра и музика + много добър сценарий(поне до19-та серия )  Пс:Вероятно обобщенията ми за финала би трябвало да са в спойлер със скрит текст, но забелязах , че отдавна е разкрит в предишни коментари, а и смятам, че тези които все още не са гледали Cruel Ciity и Iris би трябвало да са наясно на какво ще се натресат, а именно перфектни сериали до последната серия и в последната с подпис от сценариста заседнал здраво на тоалетната чиния. Друг е въпроса ако правилата тук са различни, но в тоя случай бих се радвал ако ми подскажете къде е функцията със скрития текст.При мен оченцето е off topic
    • И така Сънгхан дебютира соло.  XngHan&Xoul "Waste no Time".     Пълната версия на "Heavenly Blue", б-сайд парчето, което е страхотно.   Сингъл албума в Spotify и YouTube Music.     И няколко готини снимки на триото.      
  • Създай нов...