На 18 юли Темин беше рожденик и нали знаете как феновете честитят, коментират и т.н., та този ден ми излязоха много готини честитки за него, аз харесвам да чета мнения и разни споделяния от хората. Та, него ден също така ми излезе една снимка на Минхо от негова фотосесия за списание W Korea. Сега вече излязоха още снимки от фотосесията, но преди седмица беше само тази и се хвърли поглед върху стикера-татуировка върху гърдите му, която изобразява произведение на изкуството от художника Жан-Мишел Баския, озаглавено "Зли мисли" (82). Това не е първият път, когато той изразява интерес към този художник, преди е имал и калъф за телефон и други временни татуировки, вдъхновени от Баския. Интересно ми се видя.
Та от тая снимка на Минхо, позагледах се и в други неща за него, та ми изскочи едно готино пожелание от фен със снимка на Минхо със Темин, после сторито на Минхо с торта и честитка към Темин, та затова започнах поста с рожденика. Двете неща някак си ги свързвам заедно, по начина както съм ги видяла.
Иначе, в момента вече може да се види цялата фотосесия на Минхо, както и какво е споделил за списанието.
Фотосесията +едно въздългичко интервю, но пък интересно.
"Има две основни черти на Минхо, които познаваме: Минхо от SHINee и Минхо, който тренира.
Kihyun изпълнява OST "Surf" към драмата "The Winning Try".
I.M пък няма да може да участва на "WaterBomb 2025", който ще се проведе тази събота в Бусан, след като е посетил болница с оплаквания за болки в гърба. Нуждае се от почивка от лечение.