-
Кой е онлайн 5 Потребители, 0 Анонимни, 89 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От yopen · Отговорено
Това е най-слабо оцененият сериал в моята листа. Сори за феновете, които в 5 страници се убиват да го хвалят . Аз също съм фен на Song Joong Ki , но сценарият тук ми бе направо ужасен, травмиращ. Сигурен съм, че в реалния живот би се намерил персонаж, който да отговаря на главния тук, но според моите разбирания то това би бил някой болен мозък или извратен мазохист. Е няма здравомислещ мъж който да си причини подобно нещо и след години да търси отмъщение...пък то и едно отмъщението бе... Няма да навлизам в подробности, бях го захвърлил още в началните серии,като от чисто любопитство докъде е увреден мозъка на тая сценаристка, хвърлих и бърз преглед на последната серия Пс: Преди години го бях започнал при руснаците, но там бе под името The Innocent man(в МДЛ също). Тук попаднах на името Nice Guy и докато зацепя, че става въпрос за същия сериал.... . Правилното име за мен е Gullible Man! -
От yopen · Отговорено
Изгледах го, но не на един дъх. Като цяло много добър сериал! Има си и отворено послание с резонно патово решение, Накара ме да се замисля кой държи правата върху човешкият живот...собственикът или обществото? Като сценарий и актьори, тая продукция ми допадна повече от Романтичният доктор, но сякаш нещо липсваше... Благодаря за превода! -
От kandala · Отговорено
Не знам как се избират песните за "KPOPPED", но ако съм на мястото на колегите им направо бих завидяла на STAYC. STAYC на сцената с Бой Джордж, изпълнявайки "Karma Chameleon" Незабравимият оригинал. Другата част от момичетата изпълняват "Waterfalls" с TLC. Можете да чуете оригинала на тази класика в спойлера.
-
-
Културни прояви
-
От BartAllen · Отговорено
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г. Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.
-