-
Кой е онлайн 13 Потребители, 0 Анонимни, 143 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
Минхо държи фронта в СМ докато другите от SHINee са се отдали на соло проекти или както Кибум - оттегляне (надявам се за кратко). Пълни социалките и ТикТок с клипчета, гостува на различни предавания, активен е в спортни събития. Ще ви изненадам ли, ако ви кажа, че часове преди SMTOWN във Фукуока в неделя (01.02), участва в състезанието HYROX Osaka, че даже записа и забележителни резултати: - класиран на 7-мо място във възрастовата група (30-34) - класиран на 23-то място в общото класиране (мъже участници) - време за финал 1:05:06 (подобрил предишен личен рекорд от 1:09:01) Линк към официалните резултати ТУК. Направо нямам думи. Все пак преди всичко е айдъл - танцова практика на "Tempo". Запис около разучаването на танца и участието му в музикални предавания по промоциите на парчето. "MINHO 'TEMPO' Dance Practice & Music Show Behind the Scenes" клик на снимката На 25.02 му предстои да издаде и японски сингъл. 'FLAWLESS'ще съдържа две песни - "Flawless" и "Sunkissed". За всичките усилия у упорита работа - респект! Оню завърши световното си турне с енкор концерт "“ONEW THE LIVE : PERCENT (%)" на 01.02 в Сеул, където съобщи, че подготвя комбек с пети мини албум наречен 'TOUGH LOVE'. Пусна и трейлър видео. Темин също работи всеотдайно за кариерата си и феновете. Приключи японското си турне, а на 16.01 имаше концерт в Лас Вегас, който премина добре. След това е дал интервю за известния LoLo Wright и програмата му 102.7KIISFM. Още не съм го гледала цялото, само откъси тук там, но разбрах, че подготвя нови преживявания и неща, и се надява хората да намерят вдъхновение в него. Обаче трябва да призная, че не може да не ми направи впечатление, че нямаше и дума за SHINee в цялото това интервю, поне доколкото минах през него, а и в маркерите в описанието, което е в контраст с видеото на Кий от предния пост и заснето месец преди това. Малко ми е тъпо, честно казано. "TAEMIN Talks New Music, Performing Live, Life in LA & Connecting With Fans" клик на снимката Като споменахме Кий. Хората, които го следят сигурно са запознати с проблема. Той се оттегли (засега) заради скандала с Пак На-ре с която са близки приятели и се оказва, са ползвали услугите на една и съща спорна личност. Изчака да приключи турнето си в САЩ, обяви оттегляне от всички програми в които участва, а на другия ден качи изявление в Инстаграм. "Здравейте,тук е Кий. Искрено се извинявам, че напоследък причиних безпокойство на много хора с различните проблеми, свързани с мен. Бях объркан и смутен от новоразкритите факти и се извинявам, че не успях бързо да организирам мислите си и да изясня какво ще направя занапред. Винаги съм се гордял с това, че мога да се дистанцирам от подобни проблеми, но изпитвам невероятно съжаление и срам пред многото хора, които ми се довериха и ме подкрепиха, тъй като вярвам, че именно тази мисъл ми попречи да се огледам по-мъдро около себе си. Ще направя всичко възможно по този въпрос. Още веднъж ще отделя време, за да размисля върху себе си и заобикалящата ме среда. Още веднъж искрено съжалявам." СМ също излязоха със становище. "Здравейте, тук е SM Entertainment. Бихме искали да обсъдим въпроси, свързани с нашия изпълнител Кий. Първо, искрено се извиняваме за забавянето на изявлението, но трябваше да комуникираме с различни страни, участващи в графика и дейностите по световното му турне. По препоръка на познат, Кий посетил болница, разположена в Кангнам, където работи г-жа Лий, и за първи път му е била представен като лекар. Кий продължил да се лекува в тази болница и в няколко скорошни случая, когато посещението в болницата било трудно, той получил медицински грижи у дома. Вярвайки, че г-жа Лий е лекар - и тъй като г-жа Лий не дала никакви доказателства за противното - Кий не осъзнал, че получаването на медицински грижи в дома може да бъде проблематично. На фона на неотдавнашния спор относно медицинския лиценз на г-жа Лий, Кий за първи път разбрал, че г-жа Лий не е лицензиран лекар. Самият той е изключително объркан и размишлява върху собствената си липса на осведоменост. Осъзнавайки сериозността на този въпрос, Кий реши да се оттегли от настоящите си дейности и от програмите, в които участва. Още веднъж искрено се извиняваме, че причинихме безпокойство на всички, включително на почитателите му!" Изт. Soompi Моят коментар по темата. В момента в който излязоха първите статии за тази г-жа Лий или "Injection Aunt", както стана популярна в медиите, веднага се сетих за Кий и Тейон, които са й близки. Нещата за които разкъсват публично На-ре в момента са точно в ресора на Кий - лекарства за поддържане на младолика и свежа визия, също и за отслабване, както и вещества за подкрепа при свръхумора/физическо изтощение. Знаейки графика на Кибум, наблюдавайки го и четейки коментари колко се е "подмладил" няма как да не си помисля, че приема нещо. Въпросът е защо вкъщи? Отделно, всичко при нея започна след обвинения от бивши мениджъри за тормоз на работното място, трудова експлоатация и на всичко отгоре неплащане на задължения към хората. Съдят се, все някога ще излезе кой крив кой прав, но имиджът на На-ре е окалян, а публиката се оглежда в най-близкото й обкръжение, което включва Кий. Противно на фенското мнение в X, които обвиняват компанията, че го "крие без да е виновен", лично аз съм на мнение, че това е най-доброто за него и групата в момента. Да, може би подсказвания албум на SHINee ще се забави, но това да е. Надявам се след някой и друг месец нещата да затихнат и отново да видим Кий на екран и с другите. Дано! -
От lazeto · Отговорено
Да като как да се прецакаш сам не може да те прецака никой... -
От lazeto · Публикувано
Oedo Mononoke Monogatari (大江戸もののけ物語) Страна: Япония Също така известен: Oeda Ghost Story Период на излъчване: 2020– Юли – 17 до 2020 – Август - 14 Време на излъчване: Петък 20:00 Формат: Renzoku Жанр: Приключенски, Исторически, Фентъзи Канал: NHK Епизоди: 5 Режисьор: Kawamura Taisuke Субтитри: Английски Участват: Okada Kenshi като Shinkai Kazuma Hongo Kanata като Amanojaku Yamada Anna като Oyou Morikawa Aoi като Nekomata Aoyama Misato като Kappa Hirao Nanaka като Ohina Fujimoto Takahiro като Hyakki Komoto Masahiro като Shinkai Gennoshin Issey Ogata като Seian Kawazoe Noa като Oyuki Резюме: Учителят Shinkai Kazuma е човек, който не е добър в фехтовката, но тайно се посвещава на изследванията на йокай. Един ден той хваща Hina, своята ученичка, да говори с странно парче керамика в изоставена къща. Внезапно се появява йокай и Hina иска да се срещне с починалата си майка, за да и се извини. Kazuma и йокай работят заедно, за да изпълнят желанието и… Свали Свали+гледай онлайн с вградени английски субтитри
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон! Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино. Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм. Кога: 8 февруари, неделя Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен ⸻ Програма: 14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай 14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието 15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година 15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония 16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай 16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени) 16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022) ⸻ По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия. ⸻ За филма „Запали звездите“ (2022) Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения. „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки. ⸻ Очакваме Ви да споделим заедно празника! -
От ukio · Отговорено
В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв. -
От helyg · Отговорено
Днес ще имаме среща на клуба. Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.
-