-
Кой е онлайн 12 Потребители, 2 Анонимни, 302 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
Кай и D.O. в последния епизод на "Jeongwaja". Двамата са в Сеулския университет, Катедра по скулпура. Предстои в още доста предавания да виждаме Кьонгсу, тъй като в сряда, на 5.11 по Disney+ стартира сериалът "The Manipulated", известен още и като "Sculptured City". От миналата седмица е в пълен промоционален режим, така че очакваме доста интересни неща от него. Първото участие за Сехун след казармата!!! Заедно с Кай се появиха в популярната поредица в YouTube "Call Me Baby". клик на снимката Предаването с участието на Шиумин "Song Camp" ще се излъчи на 18.11 в платформата LG U+ Mobile TV. В трейлъра разкриха, че към пътуването ще се включи и Сандъл (B1A4).ю клик на снимката Първа част на гостуването на Чен и Шиумин в канала 흙심인대호. клик на снимката Чен записа предизивикателство с бандата SORAN, изпълнявайки фрагмент от новата им песен "사랑한 마음엔 죄가 없다". Много отива на гласа му. клик на снимката Каналът на EXO в YouTube качи видео от заснемане на фотосесията на Сухо за албума му 'WHO ARE YOU'. Хаха, можем да видим и процеса по изрусяване на косата му, забавно. клик на снимката Преминавам към тежката, болезнена част. Разбирам емоциите, тъжно е да гледам през какво минава любимата ми група, а още по-тъжно е да наблюдавам разделението на фендъма, направо пропаст бих го нарекла. Обаче именно в такива моменти е важно да се отдръпнем и да се облегнем на фактите, за да не се изгубим. Защото първата емоция отшумява, но казаните думи оставят следи. А какво е новото развитие и фактите до момента? - В понеделник, на 24.10.2025 г., се събудихме с новината за фен-среща през декември и предстоящ комбек на групата, в намален състав. Феновете се разлютиха, разбираемо. - На 28.10.2025 г. в известно юридическо издание (не в Allkpop и прочие жълтини), се публикува материал в който се съобщава, че CBX са претърпели шест загуби в споровете си със СМ. Подавали са жалби в полицията и прокуратурата, завеждали са дела, обжалвали са пред Комисията за справедлива търговия, Министерството на културата, спорта и туризма, Източния окръжен съд на Сеул, Върховния съд. Последователно, във времето. Всички те са отхвърлени, прекратени или отсъдено в полза на СМ. Изт. Law Times. - На 29.10.2025 г, INB100 излезе с изявление в което общо взето казват, че са се съгласили с всичко и няма проблем от тяхна страна, учудени си, че не са включени в предстоящите дейности. Пълното изявление в спойлера. - По-късно на 29.10, СМ публикува своя отговор, текста в спойлера. Като цяло казват, че имат две изисквания, които са независими едно от друго - CBX да платят дължимото, за което са се разбрали през 2023 г., второто е да покажат, че са готови да работят заедно и да възстановят доверието. - На другия ден - 30.10, INB100 публикуваха още едно изявление, текста в спойлера. Накратко, заявяват, че искат да си платят 10-те % IP (за които тече спора), като ще го направят след като правните процедури приключат. - По обяд същият ден, 30.10, излезе нещо, което не знам дали да се брои като "факт", тъй като няма никакви писмени, проследими данни, а звучи по-скоро като "един човек каза" и доведе до силен емоционален отговор на фендъма. За мен това си е чист медийна манипулация, но вие сами си преценете, ето го и него: Изданието Top Star News публикува статия. В нея "вътрешен човек" казва, че CBX и SM били започнали преговори, били се срещали "позитивно", но един от членовете на EXO "категорично се противопоставя" на включването им в бъдещи дейности на групата. Споделям хронологията по-горе не за друго, а защото се изморих да виждам неща, обслужващи само едните. Конфликтът се води между две страни - CBX и SM. Спестявайки преводи и факти, привържениците на едните ги представят като "по-добри" в краткосрочен план, но с времето това руши доверието между всички. Нека всеки се запознае с фактите и сам да си извади изводи. Моят какъв е? Аз продължавам да се чудя едно нещо. В излезлите онзи ден документи разбрахме, че още в преговорите през 2023 г. договорите на Бекхьон, Чен и Шиумин са намалени от страндартните 5 г. на по 3 г. и приключват през 2026 г. Ако само бяха изчакали скоро щяха да са свободни, никой нямаше да ги задължава да участват в проекти на групата, биха го правили само ако преценят. Може да се ребрандират, да започнат начисто или пък да продължат мирно и спокойно да са си CBX. А относно плащането на IP % - парите заради които е цялата тази война? Така или иначе ще трябва да ги платят, договорът е валиден. Относно коментара за включването на Лей, че "трябва да ни замажат очите". Според мен никой не може да повлияе на Лей какво да прави и кога да го направи. Видяхме какви концерти прави, продажбите му в Китай са огромни, не е опрял до групата. Имайки предвид интервюто му от 03.01 в Bilibili, за което съм споменала ТУК, не мисля, че това е внезапно решение, а сериозно обмисляна стъпка, отнела време и преговори между всички замесени страни. Бекхьон днес е имал концерт в който е казал нещо от рода на: "Сега е време да станете едно с мен", поне по думите на негов фен, присъствал на концерта. А аз се чудя с тази негова игра на думи... къде остават другите двама? Ех... -
От diligent_psychopath · Отговорено
Супер! Много благодарим! За нас тези субтитри идват точно на време! -
От b0rahae · Отговорено
Време е да си върнем изгубените 20 години Последни епизоди 10-13:
-