Много е актуално и у нас но японците умеят да представят историите. Много искам поне до средата тази да се задържи на висотата, с която започна, а защо не и да награди! Знам, че е трудно и напоследък няма достатъчно материал, но все пак.
Шоши, ти се включвай. Все нещо остава. И аз забравям.
Хм , не съм обърнала изобщо внимание на музиката. Виж ти каква била.
Абе ukio жалко че не се нацелваме с теб да гледаме паралелно/заедно някое заглавие. Даже много жалко. Не помня да ни се е случвало.
Факт е че аз много гледам. Но в същото време и много и бързо забравям. То и няма как иначе. От даден сериал след седмица си спомням вече само общо усещане / впечатление , емблематичен герой/сцена , ако въобще е имало такива и най - вече мисли и усещания каквито е породило гледането на конкретното заглавие.
То сред учениците до края се оказа че има "интересни" казуси и имаха голям късмет с Миками сенсей иначе на всички ни е ясно най-вероятно какво щеше да се случи с тях. Виждаме го бол и у нас / сред нас / в общите градски части. Безцелни, безизразни, бездушни, еднакви, ....тийнове и подрастващи. За вторачването им в екраните и окабеляването като машини пък да не говоря.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!