Монка-бонбонка, полуадашката ме беше питала, мога ли да помогна с връзки, защото и тя като талантливата ни писателка паралелно е стигнала само до webtoons.com.
По принцип в темата на филма, споменах, че съм дърт пергиш, динозавър, съответно ползвам бабешки методи, което в случая значи fdm2+xnview. Но все пак частично мога да помогна. FDM тегли версията на MangaHere, която като повечето ѝ събратя идва от страньорите на flamecomics.com. Така, че, ако трябва да се добави нещо, е поне втората. Между другото тяхната версия не е така професионална. Например надписите за звуци и други подобни (наричани SXF от сканьорите) при тях не са преведени и ползват малко ретро шрифтове. Но пък имат до 304-та серия, излязла на 12.03.2026 год. А при корейците за безплатно е до 298-ма към днес.
п.п. Понеже това е webtoon, сиреч никога не е излизало на хартия и няма да излезе, процеса не е точно сканиране, ама не знам, как да го нарека по друг начин.
Събират ги, не се кахъри, по час и нещо 2 часа и нещо стават. Еднотипни, насилствени, и как да го кажа с добър край. И се гледат, ако щеш вярвай.... Аз също гледам... За всеки влак си има пътници, различни влакове за всякакви пътници, за всякакви спирки....