В момента преживявам труден период заради здравословни проблеми. Трябваше да се откажа от ползването на кола, заради проблеми с китките и раменете, и пътувам повечето време с влак. Затова си направих абонамент в спотифай и свалих всички песни на Пак Бо Гъм. Дават ми утеха и успокоение.
Да е жив и здрав, и да ни радва и занапред с този прекрасен глас.
Като професионалист в областта (вокален педагог) го оценявам с 10 от 10 точки.
Като актьор има прекрасен, плътен, нисък мъжки глас, обикновено окачествяван като бас или бас-баритон.
Като певец той използва не само ниския си (природен) диапазон, но и с помощтта на перфектна вокална техника е овладял високия регистър, където обикновено само тенорите са у дома си.
Възхищавам се освен това на всеки тон, всеки цвят, всяка емоцианална багра и невероятната музикалност у него.
Прочетох, че още от 5 годишен свири на пиано и мисля, че е израснал в семейство и среда, които са открили и насърчили неговия талант.
Познавайки живота на професионалните певци и артисти, се надявам да му бъдат спестени негативните страни на тази професия, за да има и по-нататък вдъхновение и сила да ни радва с неговата игра и вокално майсторство.
Успя да ме цитираш преди да си редактирам глупостите
В момента ме мързи да влизам от тѝлѝфона, а и там подмених на AnySoftKeyboard и разкарах глупостите вървящи с MagicOS (щото слушалката е хуявейска), та няма да съм релевантен на подразбиращото. Ама все си мислех, че каквото и да хуля азбучната истина, те от към работа с текст са железарка и никой копченце не може да им кажува.