Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    NonSubditos

• Последни мнения

• К-поп все повече навлиза на световната сцена и за мен са си взаимно полезни. Но от друга страна все повече губи от идентичността си и се влияе от западната музика. 
    • След новината, че BAP може да се завърне, се появи още една новина. На 17 юни A.COMPASS официално обяви, че Ю Йонг Дже е подписал ексклузивен договор с агенцията. Представител на A.COMPASS заяви: „ Развълнувани сме да приветстваме Ю Йонг Дже, който демонстрира талантите си в различни области, включително актьорско майсторство и музика. A.COMPASS е ангажирана да подкрепя разнообразните кариерни начинания на Ю Йонг Дже и да му предоставя широки възможности за изява .“ Представителят добави: „ Подготвяме вълнуващи проекти с Ю Йонг Дже и очакваме с нетърпение вашата постоянна подкрепа и интерес към предстоящите му дейности .“   Само хубави новини наистина. На 21 юни бе излъчен първи епизод от документалната поредица "Man on the Moon". Само да вметна, че по-назад тази поредица е качена в темата, но ще си позволя да повторя, защото ми се иска да направя обновяването пълноценно. А и те са ми абсолютните любимци и гледам нещата уж да са изпипани, но пък и готино поднесени. Както и да покажа и своето възхищение направо, от всичко случващо се. Да си призная, тази поредица не съм я гледала. Сега изгледах първи епизод и мисля и с останалите да направя така, когато им дойде времето да се качват тук, да ги изгледам тогава, за да споделя какво съм почувствала от видяното. Макар, че не знам как ще се сдържа, защото ми се иска веднага да изгледам и останалото.  Каква е темата на първи епизод, според една статия, която прочетох преди това. "Началото на поредицата, в което Джонгъп „с „мил начин“ побутва останалите да се съберат официално заедно. Членовете споделят чувства относно последния им албум „Hands Up“, разглеждат качеството на музиката и хореографията, и чувствата си по време на онова време. Йонг Дже говори за приключването на службата му в армията. Отново се представят пред феновете, след дългата пауза. Освен това – лични впечатления, преживявания и спомени, които са натрупани през годините на отсъствие." Какво видях аз? Е, същото. Само, че аз не знам английски, а тук превода е такъв, та от това, което разбрах, мило ми стана. Сега ме е яд, че няма как да намеря постове с коментари от фенове, които са споделили размисли и чувства по това време, интересно щеше да е. Със сигурност тогава съм чела, но и сега нямаше да е лошо. Интересно ми е дали са забелязали песента, която тече още в началото на клипа, когато Джонгъп се вози в колата? Дали са реагирали с какво е това парче, ново ли е? Няма начин да не са. И си мисля, по това време най-вероятно албумът вече е бил готов, те отдавна са знаели, че ще се завърнат. А феновете сме били в такова неведение и само си мечтаехме някой ден да се случи. Голяма изненада наистина. Интересен е първи епизод. То само да ги гледаш на едно място си е достатъчно. А и споделят моменти от миналото, споменават и Зело. Много готино ми стана, когато Йонг Гук в един момент каза, аз и моите членове. Освен това, феновете много често, дори и сега продължават да са благодарни на Джонгъп, че той е "виновника" за събирането на групата. В края на епизода, влизат да пеят поединично и е интересно как останалите членове отвън гледат, и се забавляват. Личи си, че страшно им харесва, че отново са заедно. Има един момент в епизода, който си спомням, че доста беше коментиран, когато Йонг Дже запя, а Йонг Гук първо се усмихваше, а после се разплака. След това Йонг Гук каза нещо от сорта, че Йонг Дже отдавна не е пял и да го вижда сега... Феновете видяха как лидера се гордее със своите хора. А когато Йонг Гук влезе и първо почна да си разпява там йе йе нещо си, Дехьон дори го изкоментира: "Yeah, mmm, ah, yeah", and game over." Каква почит имат към лидера им. Краят е много добър. Отново лидера. Настръхнах.   Ер. 1 "New&New"  
    • Юя влиза в поддържащия каст на нова дорама  - "Synanthrope", заедно с Шота Сометани, Морита Кокоро и др. В главните роли са Коши Мизуками, Анна Ямада, Рьота Бандо, Аюму Мочизуки, Юи Немуру и Мамору Хагивара. Старт: 6 октомври 
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...