Изненадващо но този сериал ми хареса. Хем не знам как стигна до мен.. Мярна ми се няколко пъти постера докато текущо го превеждаха и качваха епизод по епизод на моя ресурс и по едно време реших да му дам шанс. Останах много приятно изненадана. Даже нямам грам забележка. Всички в каста бяха на мястото си , така да го кажа. Историята я разкриха , разказаха и изиграха добре.
Аз го изгледах този сериал скоро. Беше ми интересна историята през цялото време. Развиваше се бавно но постъпателно историята която разказаха. Имаше странни за мен неща. На финала такива си и останаха . Според мен някои големи настоящи проблеми в училищната състема се създават от самата нея и са толкова лесно решими , няма нужда и от дискисия дори.
И пак цял сценарии по така тема и няма нито психолози , нито социални служби , нито .....Не може да няма. А така пишат сценарийте. За мен това е много тъпо. Както и да е . С уговорката за тези липси сериала е сносен.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!