Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8803
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    K-DramaFan

• Последни мнения

• Гледал съм го отдавна тоя сериал. Помня че много ми беше харесал въпреки ужасния сценарий. Не ме разбирайте погрешно. Историята режисурата, музиката и актьорската игра са супер! Просто сценаристаката е мърлячка. На моменти идеите и са безумни, непрофесионални, жалки, но въпреки това историята, и най-вече актьорската игра  компесират всичката идиотщина по сценария  и правят тоя сериал една отлична продукция( е не е за 10 зазбира се )  Главната хем е красавица , хем играе като за последно. Главния ми е крайно антипатичен. Не защото е слаб артист, просто ми е отблъскващ и крайно грозен за тая актриса. С тоя зализан перчем като го видя и получавам аритмия. Бях му забравил физиономията и наскоро си го припомних с It's Okay to Not Be Okay. Там също ме отврати на ента, макар и тоя сериал да е супер. Като го гледам сериала и се сещам за една поговорка: Хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Но това са си мои расъждения и не желая да ангажирвам никого с тях. Park Hae Jin ми е къде-къде по-симпатичен! 
    • Това съм спал, когато съм го писал. Думата е „синхрон“ и от там — синхроничност.
    • Между другото това не е вярно. Аз имах ужасни предразсъдъци към южнокорейците като бивш ляв, излизащ от социалистическия блок. И това продължи десетилетия след края на режима. Едва след като започнах да гледам корейски сериали, коренно си промених отношението. С американците беше същото в още по-голям мащаб и по-рано.   Към китайския режим не съм си променил мнението, но там ще е прекалено трудно. Хубавите работи не могат да компенсират останалото.
  • Културни прояви

• Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...   Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст. Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...   За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават. 
  • Създай нов...