Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8873
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Дяко

• Последни мнения

• След трейлъра "REVERXE", който възбуди сериозни реакции, EXO накачиха сериозен брой ТикТок видеа и най-важното от тях - The First Snow-групова изява. Както виждате броя гледания е огромен (31,2 мил.), а в момента е второто най-пускано видео след предизвикателството на Кай и Момо (TWICE). клик на снимката     Вчера пуснаха видео зад кулисите на заснемането на season's greetings. Много е хубаво да ги виждаме заедно.  "2026 EXO OFFICE KIT BEHIND" клик на снимката     А днес публикуваха привю на видеото на новата им песен "I'm Home". Звучи... някак голяма?  Макар да не се казва изрично, ще я изпълнят за първи път на фен срещата в неделя и предполагам това е зимната песен, която всички споменаваха.     Малко снимки от видео тийзъра.         Покрай успешния сериал на D.O. "The Manipulated", за който чета наляво надясно, Кьонгсу е провел медуйно интервю (с няколко журналисти от различни издания), където е отговарял на въпросите им. Затова и намираме различни материали със сходен разговор. Така например в този на JoyNews казва; "Толкова дълго време не сме виждали EXO. Продължавахме да се отсъстваме един по един заради военна служба, сега сме отново заедно. Много се забавлявам с това, което правим сега и е страхотно да сме отново заедно след толкова време... анцувам по начин, по който не съм танцувал преди. Чувствам се много по-различно, отколкото когато бях на 20 години. Концентрацията ми се подобри, но издръжливостта ми намаля.  Членовете всъщност работят заедно, за да ни покажат какви сме били на 20 години, но с повече енергия. Не мога да ви кажа в момента, но вчера завършихме снимките на голям проект. Забавляваме се и работим усилено." В материал на Naver пък се говори повече за отсътвието му от сватбата на добрия му приятел Ким У-бин. Ето какво пишат: "До Кьонг-су изрази съжалението си, че не е в състояние да присъства на сватбата на Ким У-бин и Шин Мина-а поради участие в церемонията на MMA... "Участието ми в MMA е работа и е много важно. И ако трябва да преценя кое стои на първо място — за мен това е EXO. Тъжно ми е, че не мога да съм на сватбата, но трябва да изпълня задълженията си. Няма как да променя ситуацията - разбирам го, макар и да ми е неприятно. Сега само се чудя как да компенсирам на У-бин хьонг.“ Сладур.
    • Много трогателна история. Отдавна не съм попадала на толкова стойностен филм. Гласът на главната е невероятен (надявам се, че наистина пее тя). Благодаря за превода. 
    • Чак сега виждам това питане, а вчера писах в темата на филма No Other Choice – та поне при нас има тема, а в първия пост има линк за теглене с английски субтитри, ако върши работа  
  • Създай нов...