Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9010
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Stavkata

• Последни мнения

• Оставих си любимия участник в разказа за десерт.   Туко що споменах Майстора на отбраната, който е един от спомоществователите, които са споменати във филма, но не е показан, както и в комикса не е. Във филма тези доста напреднали същества са наречени спонсори, а в разказа в картинки са спомоществователи. Групичките им са наричани съзвездия, а в разказа в картинки са мъглявини.   Но съзвездия не е много точно определение за тях. Много малко от тях носят имена на съзвездия. Даже в момента не се сещам за нито един, нищо, че има малко на брой същества извадени от „гръцката“ митология.   И като заговорихме за тях, във филма все пак е показан един спомоществовател в символен образ. Това е голям късмет, защото с Персефонка двамата имат най-голямо участие в комикса, освен това е любимия ми, както написах още в темата на филма.   Демоничен съдия на огъня се появява само веднъж за пет секунди на 01:05:02 във версията на филма публикувана от Вещиците в Odnoklassniki и излъчена на Playtube.tv. Но в новелата „Трите начина…“ и разказа в картинки „Всезнаещия читател“ е много важен участник.   На рекламното клипче в първото мнение се намира в ляво от читателя.   В темата на филма сложих първото появяване на Орифил в разказа в картинки. Тук ще направя обратното и ще дам изобразеното във филма.     Трябва да кажа, за който не знае, че аз съм еретик и всичко, което ще напиша е от гледната точка на еретик или „народен християнин“, както е другото име на тези хора у нас. При мен е потомствено, макар за известен брой години от най-хубавите ми да бях атеист.     Но точно, защото епохата на княза Орифил, която мощно ще вилнее, е „зад ъгъла“, е толкова интересен на окултистите и толкова обсъждана тема.   И заради това ми е дваж по-мило да го видя в разказа в картинки, където е описан доста правдиво.   Не всичко е баш-баш, както трябва, но не е неочаквано. Работата е там, че Орифил е представен като момиченце в юношеска възраст. Но, знаем, че Hollywood често представя и Мишо като жена, защото им звучи като женско име.          Не е изненадващо, че Орифил е поредната героиня влюбена в читателя. Дотолкова е хлътнала, че когато го среща на банкета, не се стърпява да го гушне, а след това при отиването му в демоничната реалия, „насилва“ Ю Чонг Хьок да иде да го спаси, което той си придава фасон, че прави с неохота.
    • Ето го и изпълнението на BTS на песента „2.0“ в днешното издание на „The Tonight Show“ с водещ Jimmy Fallon!!!   „BTS Performs „2.0“ at Guggenheim New York for The Tonight Show“     „Watch BTS Showcase Dynamic Rendition of „2.0“ on „Fallon““   „BTS Shine With Slick Performance of „2.0“ For „Tonight Show““   „Туитър“     BTS / „Туитър“       Във видеото BTS разказват за работни процес по създаването на албума „ARIRANG“.   „STUDIO NOTES“ I „ARIRANG“     На 26 март се състоя церемонията по раздаването на „iHeartRadio Music Awards 2026“; J - Hope, Jimin и Jung Kook спечелиха наградите в следните категории:   „Favorite TikTok Dance“: „MONA LISA“ - J - Hope. „Favorite On Screen“: Jimin и Jung Kook - „Are You Sure?!“. „Favorite K - pop Collab“: „Sweet Dreams (feat. Miguel)“ - J - Hope, Miguel.       „Туитър“     На 26 март „SWIM“ постигна свота втора победа в музикалното предаване „MCountdown“ с общ сбор от 10 167 точки!!!   „BTS dominates with „SWIM“ and Electrifying stages on March 26 episode of „M! Countdown““     „Туитър“     В изданието на музикалното шоу „Music Bank“ излъчено на 27 март, „SWIM“ на BTS взе своята трета победа с общ резултат от 10 703 точки!!!   „Туитър“    
    • Здравейте.Някой дали има информация ще има ли БГ Аудио към филма ?
  • Културни прояви

• Създай нов...