Започнах го с мерака от зараза/зомбита,и разбира се заради главната двойка актьори.
Отново ще ползвам цитати на @bealonenomore,за да не се повтарям и аз:
Много добре казано.Филми/сериали с изолация винаги имат предпоставка за това хората да покажат истинската си подлост,завист и тайни кроежи.От там и желанието да видим тези психо действия. ОБАЧЕ:
Даже още преди изобщо да се покаже този "убиец",нещата посредата на сериала буквално ме накраха да псувам на глас
Няма да вмъквам спойлери,но имаше много глупави моменти,от към действия на нашите главни актьори,до тези и на останалите участници.
Глупостта за някакви дребни предмети,егоизъм и алчност на фона на реална и опасна "зараза" бяха много не на място.
От друга страна,много ми хареса сериала,и го гледах с голямо желание точно заради тази изолация.Заразата беше по скоро на заден план,като претекст в целия сюжет.
За главните:
Като крайно обобщение,сериала е много хубав и препоръчвам да се гледа,просто има тези глуповати моменти,за така или иначе добрия замисъл.
п.с. Благодаря за превода Размера на буквите в телеграм беше СУПЕР ,за да се гледа от разстояние на монитор.Дано и за напред е така,само без този жабешки зелен цвят
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!