Jump to content

ubuto0o0o

Потребители
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About ubuto0o0o

 • Birthday 02/22/1990

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

489 profile views

ubuto0o0o's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

54

Reputation

 1. @HikariDu ... можем ли да очакваме целият сериал на един торент? Понеже първите епизоди нямат сийд.
 2. @Indira ... аз също се смях от сърце на твоето резюме ... след изгледан сериал мога да кажа, че си го написала уникално... Благодаря ти и на целия екип, с които полагате много усилия, за да могат да достигнат тези филми и до нас простосмъртните ... ... Бих се радвала и на други твои преводи да правиш такива резюмета... винаги след изгледан филм... влизам във форума, за да прочета какви чувства е оставил във всички... за първи път чета такъв коментар, и се надявам да не е за последен... още един път адмирации за всичко
 3. Тъй като са ти забавни, да очакваме ли и това може евентуално да бъде част от следващите проекти??? Обичам избора ти за превод на сериали.
 4. Благодаря за превода на този прекрасен сериал. На един дъх го изгледах.
 5. Радвам се много, че започнахте да превеждате и китайски сериали. Благодаря на Indira и mrnkaloto за поредния превод.
 6. Седя си ... и си търся поредния сериал, който да почна. В един момент се сещам: днес защо не е качен следващия епизод? Викам пак нещо не съм видяла като хората. Просто е... сериала ме чака... ... Искам да благодаря на gabi9003 и mrnkaloto за поредния преведен сериал. За мен лично сте голям тандем, наистина сте бързи. Ще очаквам с нетърпение следващия Ви общ проект. Весели празници!!!
 7. А дали накрая пак ще го качите целия или ще го оставите на отделни епизоди. За мен лично няма голямо значение, понеже аз тегля епизодите след като се качат всичките. Просто ме гложди женското любопитство. За пореден път благодаря на gabi9003 и mrnkaloto за бързия превод...
 8. Еее... уникални сте... Ще очаквам и този ваш превод. Благодаря Ви!!!
 9. Уникални сте всичките, които ни предоставяте да гледаме с Вашите буквички. Беше приятна изненада да видя, че днес сте качили и последните епизоди. Днес си мислех утре ще изчакам и последните два епизода, и почвам маратона. Благодаря на целия екип, който се грижи за нас / тези, които като мен са на вие с езиците/.
 10. Благодаря за бързия превод. Ще изчакам да го качите целия, за да мога да му се наслъдя напълно.
 11. Благодаря и за този превод. Сега ще мога да му се насладя изцяло.
 12. Благодаря на skofiild за превеждането и на този китайски сериал.
×
×
 • Create New...